Wihoooo ledighet är ngt jag gillar ;)

Haha fick precis reda på att jag är ledig imorgon, nice va ;) Så jag ska ta och träna på morgonen (struntade i det ikväll med tanke på hostan) och sen ska jag till frisören! Har en egen frisör som jag alltid går till, Yldiz heter hon och är superduktig. Behöver ngn som är bra på att handskas med så långt hår som mitt...det är ju närmare en meter. Dock lite kortare nu efter att jag klippt det. Men imorn blir det lite mer styling eftersom det inte hanns med förra gången då jag kom försent :( Men hon är iaf jätteduktig och lyssnar alltid på hur jag vill ha det!

Efter det funderar jag på att va med på ett pass kanske....det är ju kul :D Och kvällen blir ägnad åt plugg och städning kanske. Eller måste dammsuga iaf :( men men ... det är nog lugnt :)

På fredag ska jag hem till min kära mor och hälsa på henne, va ett tag sen nu jag va där. Saknar henne :( och så är jag väl där lördag. Söndag är det dans och sen så blir det fika med mina "universitets-kollegor" eller vad jag nu ska kalla dem. Men de från forskarskolan iaf :) vi måste byta lite info och anteckningar för att kunna skriva våra rapporter :) Det är iaf så min helg ser ut. Förhoppningsvis kanske vi kan flytta till lägenheten jag å grabben min ;)

Aja, nu ska jag börja göra mig i ordning för att sova. Puss!

Panik!

Fan vad fort tiden går? Lixom gick upp nyss och har knappt gjort något alls?! Aja jag ska nu iaf plugga och göra 10 uppgifter i matteboken. Efter det funderar jag på att ta en promenad och kanske köra ett lätt pass på en gruppträning på gymmet...jag har inte rört på mig på en vecka nu. Och då menar jag verkligen inte rört mig alls. Det är inte skönt. För mår illa av det och får massa magproblem as usual. Men men...det ska väl inte vara så farligt om jag kör lätt, utan att anstränga mig särskilt mkt? Jag har ju inte ont i halsen eller så. Bara lite hes fort å lite hosta. Haha de flesta skulle nog säga: nej ligg hemma tills du är helt frisk xD Men njaaaa....klarar inte av mer. Jag ska iaf gå till skolan imorgon och sen efter det ska jag till frisören :) Ska börja hösten på ett bra sätt och allt som jag nu väldigt länge planerat ska gå i lås. Alla önskningar å mål ska uppfyllas så det så!

Min älskling är på jobbet. Saknar honom jättemycket. Vill bara ha honom här hos mig :(

Haha på tal om honom så närmar sig vår ettårs-dag drastiskt ;) hehe ^^ så det börjar bli dags att fixa ngt :D
Jag nhar värsta planen och överraskningen ^^ den 27 september faller in på en tisdag så jag tänkte att vi skulle fira helgen samma vecka. Han kanske får ta ledigt från jobbet en dag för att det ska fungera. Måste prata med honom om det nu. Jag måste ta en dag ledigt från skolan då. Haha har ju fixat värsta grejen ^^ Hoppas han blir glad. Kan ju tyvärr inte skriva ngt om det här då jag e rädd att han läser (dock så vet han inte att jag börjat skriva i bloggen igen haha). Men jag ska iaf snacka med hans polare så a hon får hjälpa mig...men det kommer va as bra! Haha jag e så pepp ^^

å justja...på tal om att tiden går fort så hitta jag en jättegamla bilder på datan. Helt sjukt! Tiden bara flyger förbi...jag får ju panik. Men men. Nu ska jag skynda mig. Puss hej!


Nu har livet tagit en ny form

Ja som sagt, hösten börjar närma sig och det innebär en hel del förändringar, både det som är utanpå men även inuti. Inne i mig, mina tankar, känslor, värderingar osv. Jag kan verkligen inte förstå mig på detta år. Det är så sjukt mycket som har hänt och det slutar aldrig komma nya överraskningar i form av någon ny förändring. Det är skrämmande...för jag vet inte vad som kommer näst.

Jag har börjat intressera mig lite för vad som gäller horoskop. År 2011 är tigerns år. Och om man nu tänker efter så stämmer det ganska bra. Precis som tigern själv så beskrivs detta år som fullt av övergångar mellan bra och dåliga tider. Svarta och vita. Precis som tigerns vackra päls.
Jag vet inte hur livet sett ut för er andra detta år, men för mig har det varit precis så. Ena stunden kan allt kännas perfekt och vara jättebra medan det i nästa stund är så dåligt så jag tappar livslusten. Och det som oroar mig är att detta kommer fortsätta i 4 månader till, tills vi kommer in i Drakens år. Det blir väl ett vilt år men mer stabilt iaf. Hoppas jag.

I vilket fall som så är det en hel del nya förändringar. Jag har numera börjat plugget. Sista året på gymnasiet. Jag kan knappt fatta det att jag om mindre än ett år ska ta studenten! De känns osannolikt! Och sen börjar väl det "vuxna" livet vilket jag tyvärr sedan ett bra tag sen var tvungen att ta på mig. Tidigare än vad jag borde.
Och dessutom så när jag såg mitt schema föll jag i chocktillstånd...jag går i skolan från 8-5 varje dag. 9 timmar varje dag! Klart jag inte hinner jobba...helt sjukt. Så den här söndan va jag tvungen att gå och säga upp mig från mitt jobb tyvärr. Blev jätteledsen. Speciellt nu när jag vet att jag behöver pengar då jag flyttat hemifrån.

På tal om det så har jag ock Koffe fått en lägenhet att ta över! Blev jätteglad! Jag känner att detta är en bra början för att sen utvecklas till något bättre. Och dessutom att vi kan börja på vår lilla "trappa" tillsammans. Att jag kan börja bygga på mitt liv tillsammans med personen jag verkligen älskar på riktigt. Känns fantastiskt! Det är så ovanligt att man i så tidig ålder hittar sin andra halva. Och jag tror att jag gjort det. Så mycket som jag älskar honom iaf. Allt känns så rätt. Som om alla pusselbitar faller på plats. Christofer är mitt allt.

Idag är jag kvar hemma eftersom jag nu varit sjuk några dagar. Kände att det är bra om jag är hemma å låter kroppen återställa sig lite. Började med feber, hosta, sen så försvann rösten helt och då överdriver jag inte. Asså jag fick inte fram ett ljud. Och nu så har jag hemsk verk i ögonen och de rinner :( snyft! Men men jag blir väl frisk snart får man hoppas ^^

Jag ska nu dessutom börja på dans igen i Tony Ervings Academy. Äntligen! La ju av med dansen ett tag men nu ska jag börja igen och jag är jättetaggad! Har dessutom varit och haft konsultation angående träning osv på gymmet så har fått en planering på hur jag ska träna olika muskelgrupper.
Jag kommer dansa måndag, kanske torsdag och söndag och gymma onsdag och fredag hade jag tänkt. Och sen så ta en kort joggingtur då jag kan. Kanske mellan plugget för att koppla av? Iaf, nu ska man sätta igång på riktigt. Sa ju att det var höst = förändringar ;)

Aja ska sätta igång tvätten nu och sen plugga. Ciao! Btw, kommer vara bättre på uppdateringar nu ;)

RSS 2.0