Värsta sprintern ju!

Hej på er :) Har precis kommit hem från skolan nu, slutade tidigt idag då vi inte hade några lektioner efter idtrotten. Och det är jag väldigt tacksam för. Hade konditionstest idag på idrotten vilket gick ut på att vi skulle springa 2,5 km på tid. Fick bäst resultat av tjejerna i klassen, sprang på 10 min 18 sek. Känner mig lite stolt ^^ Dock så blev jag helt slut, var verkligen sjukt otaggad och därför kändes det jobbigare än vad det skulle gjort. Men men :)

Jag känner verkligen hur ångensten kommer grypandes över mig...usch vill verkligen inte ha massa prov. Det kommer vara sjukt mycket i plugget veckorna framöver...ORKAR INTE! :(

Fast vet ni vad det är för dag imorgon? Jo det är nämligen min och min underbara älsklings ettårsdag :D wiiii! Älsklingen! Så vi ska väl mysa lite, får fira lite mer nästa vecka då saker och ting lugnat ner sig och då jag inte behöver passa huset nå mer och är i lägenheten med honom. Blir lättare att planera då också.

Sen så fyller min mamma år idag också. Ringde precis och gratta henne. Skönt för henne, hon ligger vid havet just nu i cypern. Men det förtjänar hon. Grattis världens bästa mamma!

Nu ska jag göra något vettigt, hörs sen! :)

Min mamma :) Grattis fina du! *massa kärlek*


Redan sent

Klockan är mycket och det är dags att lägga sig. Jag försöker plugga men det är svårt. Kan konstigt nog inte riktigt fokusera. Hoppas på att det blir bättre imorgon. Är så stressad över skolan. Usch. Men nu ska jag sova. Gonatt, sov gott alla!


Att säga "Jag älskar dig"

Vad betyder dessa ord egentligen? Vem kom på dessa? När använder man dem? Till vem säger man dem?

Det är frågor alla borde ta sig en funderare på.

Ordet älska är ett väldigt starkt ord och betyder mycket och det är heller ingenting man säger till vem som helst. Och tyvärr, så missbrukar många det. Vad är då skillnad på att vara kär och att älska? Skillnaden är faktiskt ganska stor. En relation mellan två personer som attraheras av varandra utvecklas genom flera stadium. Ett av de första är det man kallar nykär. Hur ska man definiera detta stadium då?

När man är nykär är man blind upp till 50%. Man är kär i det lilla man vet om den personen och det är oftast bara de bra sidorna eftersom man i det stadiet fortfarande bara vill imponera på varandra. Dessutom så har man inte spenderat så mycket tillsammans, inte gått igenom både eld och vatten där man i verkligheten visar vad man står för och vad den andra betyder för en. Allt verkar vara så perfekt hos personen man gått och blivit kär i. Förutom det så är man uppspelt och översvämmad av positiva känslor och hormoner som i stort styr hur man tänker och agerar under den tiden. Nyfikenheten på varandra triggar till det extra och man kan få känslan av att det är personen man vill tillbringa sitt liv med och känslan av att man älskar. Men vad händer sen om ett par månader eller kanske nåt år?

Då börjar relationen komma in i rutiner, stöta på problem, perioder av trötthet och irritationer uppstår och man lär känna varandra bättre. Man lär sig en hel del om den andra personen vilket gör en mindre nyfiken. Det blir en vana att umgås med den personen och inte så som det i början pirrade i magen inför varje träff. Man börjar se varandras negativa sidor. Umgås så mycket så man inte bryr sig om att alltid göra sig iordning när man träffas och är inte alltid så snygg som man var på de första dejterna. Sammanfattningsvis så börjar sanningen komma fram, eller rättare sagt, förälskelsedimman börjar försvinna och man ser den verkliga personen.

Hos många slutar relationen där för att man inser att det inte alls det man tänkt sig och intresset försvinner. Suktan efter spänning finns och det är lätt hänt att nya objekt träder fram som fångar ens uppmärksamhet. Men det man då borde tänka efter, älskade man verkligen den personen då? Jag skulle nog inte kalla det så.

Älska är ett stadie många nivåer över känslan av att vara förtjust, kär eller förälskad. För allt det är byggt på någon typ av sagovärld. Känslan av att älska är något man växer sig in i. Då man ser med öppna ögon och ser alla sidor hos personen. Både de bra och de dåliga. Men då man älskar har man lärt sig att tycka om även de mindre bra sidorna. Oavsett hur mycket de kan irritera en så ler man inombords vid tanke på dem och känner att det spelar ingen roll för att den personen är underbar så som den är.

När man älskar någon är man redo att göra allt för den personen. Varför tror man att många par faller isär när förälskelsetiden är över? Det börjar bråkas om det ena och det andra, fel man gör osv. och ingen är redo att ändra på sig för att man tycker man själv har rätt. Men när man älskar, oavsett att man egentligen tycker att man själv har rätt så ger man med sig och ändras för att den personen ska tycka om en. Man gör allt för att stämma in på varandras idealbild. Varför tror ni att man med åren älskar varandra allt mer och mer? Kan det bero på att man mer och mer anpassar sig efter den andra och hur den vill ha sin partner. Man passar varandra mer och mer tills det tillslut inte finns något mer att störa sig på. Man formar sig efter varandra. Blir till två pusselbitar som bara de två passar ihop.

När man älskar är man redo att ge upp allt för den personen. Redo att lämna sitt liv, om det nu skulle behövas. Förr när man älskar lägger man sitt liv i varandras händer. Man lever inte separata liv längre utan man lever ETT liv tillsammans. Ett starkare liv som driver en fram och som består av en värld där bara du och din älskade finns. Utan undantag.

När man älskar finns bara den personen för dig. Andra existerar inte. Man ser inte aldra. Tänker aldrig tanken av att vara med någon annan. Om någon säger: "tänk dig att ha sex med honom/henne där" så kan man inte ens tänka den tanken för att försöker man så trängs den genast undan av känslan och bilden av dig och din älskade i en akt full av riktig kärlek för att det är bara det som existerar i din värld. Allt annat finns inte. Att känna sig äcklad av andra  än sin älskades händer på ens kropp.

När man älskar är rädslan att förlora personen man älskar större än all annan rädsla. I den rädslan ingår även känslan av svartsjuka. Att inte kunna hantera tanken av att han/hon skulle vara med någon annan. Men inte bara det, rädslan av att någon ska såra eller skada den personen. När man älskar är man redo att skydda med sitt liv.

När man älskar innebär det också att man har en djupare förståelse för varandra som ingen annan har. Ens sinne är kopplat genom ett osynligt närverk. Att bara kunna sitta utan att säga ett ord och ändå förstå varandra.

Att beskriva känslan av att älska någon kräver mer än vad jag redan skrivit. Men allt det ligger på en nivå som man verkligen måste sträcka på sig för att nå.

Stämmer inte detta in på dig, säg inte att du älskar då. Slösa inte på det ordet. Ge inte personen, som kanske förstår mer dess innebörd, hopp om något som inte finns. Slösa inte bort det bara sådär. Du kan behöva det senare.

Never let me down

Goddag Sverige!

Jag har precis kommit hem från dansen. Blev riktigt trött idag av någon anledning, med det var riktigt kul iaf. Sitter just nu med ett äpple och grönt te. Dags å ta en dusch och sen plugga kemi.

Känns riktigt synd att helgen snart är slut, vill ha helg hela tiden :( Fast helgen var ju bra i och med att jag fick träffa min älsknos.

Jag kan förresten inte sluta tänka på Koffe. Det går verkligen inte. Känns som om jag bara blir mer och mer förälskad i honom för var dag som går. Känns som om det inte finns några gränser för hur mycket jag älskar honom. Trodde verkligen inte det var möjligt att älska någon så mycket.

Satt på lunchen i veckan med Julia, Sofia och vår klasskompis Messi. Sofia och Messi är nykära båda två så de satt bara och fnittra å höll på. Så kommenterade jag och Julia att a, den känslan är underbar, att vara nykär. Men vi båda har nu kommit till det stadiet att vi istället älskar och det är en känsla på en helt annan nivå. En obeskrivlig och underbar känsla som lyfter en väldigt högt. Så högt som jag är nu, och därifrån vill jag aldrig komma ner.

Jag pratade faktiskt med mitt ex den här veckan. Vi har totalt känt varandra i 9 år nu. Vi var tillsammans ett år då vi var 12 och sen blev vi tillsammans igen när vi var 15 och var tillsammans i två år. Anledningen till att det tog slut var att jag fick höra att han varit otrogen.

Så vi pratade knappt på 1,5 år efter det med vissa undantag. Men iaf, så den här veckan snackade vi om saker som hänt och så och han sa ju bland annat att han aldrig va otrogen utan att det bara var rykten. Sen får jag ju själv välja och tro på det eller inte. Och jag tänker heller inte bestämma mig för ngt av det, för helt ärligt så bryr jag mig inte nu längre. Jag har gått vidare. 

Men vi snacka om hur livet såg ut för oss båda nu och a, det kändes bra i och med att jag nu kan lägga det bakom mig utan att ha ngn ilska kvar. Utan hat.

Dessutom var det en till sak som jag kände. Självklart väcktes massa minnen till liv. Både fina och sådana som svider. Men det jag insåg var att det verkligen bara va minnen. Enkla minnen och på något vis så insåg jag åter igen hur mycket jag älskar Christofer. Jag har aldrig tvekat på det, men ibland kommer stunder då man blir påmind om det. Och jag blir bara mer och mer rädd för att förlora honom. Så som jag känner för honom kan inte jämföras med något jag tidigare känt. Och det sitter så djupt, så djupt så det ibland blir obehagligt.

Men jag å exet känner varandra så pass bra (efter 9 år lixom) så vi hade en hel del att prata om. Men det hela avslutade jag med att säga att nu har alla gamla känslor försvunnit både bra och dåliga och nu är det dags att verkligen ta en varsin stig. Så vi bröt kontakten, men den här gången på ett sätt som inte får en att vilja återvända eller utan känslan att man inte fått något sagt. Nu är allt sagt och nu är allt i det förflutna.

Jag ska nu iaf ta och duscha..e lite sunkig haha :P Och sen ringa mitt livskärlek och se om han vaknat.

Hörs sen!



Tror jag hittar rätt väg nu..

Det känns faktiskt som om vissa delar börjar stabilisera sig för mig. Iaf vad som gäller mig själv. Mig å mig själv. Inget andra har att göra med. Men som om jag hittat lite ny styrka i mig. Styrka som jag ska använda till att bara bli bättre.


Snygg klass man har :)

Lite självtagna bilder då vi tog klassfotot :)


Fy f*an vad falska tjejer är!

Mmm jag känner mig smått upprörd angående hur tjejer egentligen är. Det finns ju faktiskt en anledning till varför man säger att tjejer kan vara så jävla elaka och såra mer än killar. Visst killar kanske slåss, men vi tjejer lämnar avtryck på människors psyke och inre.

Jag satt på bussen och hörde två tjejer prata med varandra. Vad kunde de vart...typ 14 år gamla? Deras samtal handlade först om dem och sen om deras två BÄSTA KOMPISAR (antagligen är de ett gäng på 4 st), typ hur kul de har tsm osv. Men efter ett tag övergick deras amtal till att snacka skit om de andra två tjejerna. Så mycket skit de prata om dem, jag kan inte fatta det, de är ju bästa kompisar? Herre Gud, stör ni er på dem så va inte med dem då?

Men det som verkligen får mig att reagera är ju faktumet att många tjejer beter sig just på det sättet. De kan le en rakt upp i ansiktet och sen direkt efter snacka skit om dig bakom din rygg. Det är så falskt! Och det roliga är ju att den personen man precis snackade skit med sen kommer snacka skit om DIG med den kompisen ni själva precis snackade om....ond cirkel? Men helt ärligt, vad är meningen med det? Vad är meningen med att vara falsk?
Jag har en gyllene regel som jag alltid följer: Det jag säger om ngn i ett samtal med en annan person, ska jag också kunna säga personen rakt i ögonen. Kan jag inte det, ja då kniper jag käft. Och detta gäller då vänner. Sen så kan jag diskutera personer som jag inte kallar vänner. För är man vänner är man varandra trogna, det är precis samma sak som i ett förhållande. Man går inte med andra bakom ryggen. Det är ju det som är det viktigaste i en relaton, tilliten. Att kunna lita på varandra. Men inte bara det, att kunna stötta och beskydda varandra. Spela ett lag, inte mot varandra.

Jag erkänner, jag kunde själv snacka skit förut innan jag mognade till och det var i mitten av 9:an. Vi var också ett gäng på 4 personer. Och så fort en var borta kunde vi tre andra snacka massor om den personen. Men så en gång så hade vi tjaffsat och skulle reda ut saker mellan oss och då sa jag: nu när vi ska reda ut allt så kanske det är dags att verkligen reda ut ALLT. Så jag berättade för alla att vi ALLA hade snackat skit om varandra. Hur falskt och vidrigt är inte det egentligen? Jag sa att det är dags att sluta med det. Och sa förlåt till alla.
Efter det har jag alltid följt min gyllenne regel.

Jag förstår inte meningen med att trycka ner andra, är det inte bättre att lyfta andra människor istället? För vad livet visat mig hittills, så kommer allt man gör tillbaka till en själv. Kanske inte från samma person, men senare i livet. Det gjorde det för mig vilket verkligen fick mig att inse sanningen i dem orden.

Och sluta tro att man är bättre än alla andra genom att försöka visa det då man snackar skit om folk. För då e man banne mig inte bättre, utan snarare sämre.

I vilket fall som, tjejer ryck upp er. Sluta vara falska, sluta ljuga, sluta hitta på falska rykten, sluta tryck ner varandra....det kommer ni inte långt med. Var istället öppna, ärliga, bevara hemligheter, stötta varandra. Det kommer ni verkligen dra nytta av, precis som jag själv gjort.


Fotografering!

Hej!

Ja nu är det lördag kväll och det återstår bara en dag av helgen, trist. Imorgon blir det en upptagen dag med massa olika saker att göra. Jag ska dansa, plugga massor, städa, ringa lite viktiga ärenden och lite andra småsaker. Får se till att ställa väckarklockan så jag vaknar i tid ;)

Iaf, igår hade vi skolfoto vilket gick bra. Blev lagom nöjd med resultatet så inget att klaga på. Igår var jag faktiskt väldigt flit istort sett hela dagen. Jag började med att ta en morgon-jogg, gjorde mig fin å drog till skolan. Hade håltimme som jag tillbringade till att plugga på. Jag och Sofia hann göra massa uppgifter inbför biologin. Sen så hade vi skolfoto. Sen drog jag hem, lata mig lite, plugga lite och drog sen iväg till min älskling som stackarn hade jobbat hela kvällen och jobbar idag också :( Det var så underbart att få träffa honom igen! Jag saknar honom hela tiden! Känns verkligen som om min kärlek bara stärks för var dag som går...underbart!

Vi kollade på en film som hette nåt jag inte kommer ihåg. Den var jätte bra. Jag skriver namnet på den i ett senare inlägg för jag rekommenderar den, iaf för dem som gillar äventyr! Det var en verklighetsbaserad historia, jättebra gjord. Lite läskig också...kunde inte låta bli att "gömma" mig i koffes arg flera gånger haha!

Iaf....vi la oss rätt sent så som hela dagen idag vilket jag verkligen behövde. Åt frukost klockan halv 5 hehe...men sånna slöa dagar behövs också :)
Nu är jag hemma hos mamma igen för att ge Bella lite sällskap :) Tycker verkligen inte om att lämna henne ensam... :/

Tänkte lägga upp lite bilder på gårdagens klädsel (fotografering ju) :) Hade en jättesöt klänning med verkligen mina färger. Jag passar jättebra i dem av någon anledning :)

Massa egobilder haha :P På mig bara för att samt detaljer så som smink, smycke och färgerna på klänningen :)


Vill också till Cypern!

Ringde och pratade med mamma idag när jag åkte hem från dansen och jag blev så avis på dem :( Det är 36 grader varmt i luften och 29 i vattnet! Det är ju så otroligt skönt! Jag vill också bort dit, till värmen och solen så jag kan få lite färg...är ju värsta blekfisen, fast inte så konstigt om man totalt haft 2 lediga veckor under HELA SOMMAREN! Och de två veckorna var jag i Ryssland. Så ngn sol fick jag inte i den här sommaren :(

Kollar på de här bilderna och minns hur underbart skönt det var där! Drömmer mig bort dit tillsammans med min livskärlek...




Dagens :)

Så vad annars har hänt ifag förutom spexfotot? Ingenting faktiskt. Har varit en helt vanligt dag för övrigt. Skönt soligt väder, inget ansträngande, rolig aktivitet, vaknade upp bredvid älsklingen....ja som sagt, allt var ju perfekt :)

Just nu sitter jag här med min kisse Bella som spinner sött. Ska snart tvinga mig själv in i duschen för att få bort all kalabalik....kan ju inte se ut som ett bombnedslag på dansen ikväll som jag ska iväg till sen.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag, inga speciella funderingar heller. Jag blir mest bara mer och mer övertygad om att kärleken inte har några gränser. Min kompis Sofia har också träffat en kille nu som hon verkligen verkar tycka om. Och det roliga är ju att hans ålder överstigen hennes gräns ganska rejält. Men blir man kär så blir man, de känslorna kan man inte styra, de bara kommer. Därför blir jag alltid så irriterad när folk säger åt en att göra slut med ngn eller frågar varför man är tsm med en person. Är det inte lite uppenbart att det är man själv som bestämmer? Och att man är kär? Och den känslan man känner för en person kan INGEN annan förstå eller ändra på, utan det måste komma till en själv.

Min mamma har många gånger frågat mig varför jag är kär i Koffe och jag kan alltid bara svara: Jag är det bara. För det är så det är. Jag är så förälskad i allt som har att göra med honom. I mina ögon är han ju det mest perfekta som finns så då undrar ju jag hur kan man inte bli kär i den här människan? Haha antar att jag inte är ensam om att känna så :)

Men dety roliga är ju att det verkligen fins "matchar", dvs folk som passar ihop och tvärt om. Jag skulle tex aldrig kunna bli kär i Julias eller Sofias pojkvän medan de är det. Det där med feromoner måste nog vara sant? Eller vad tror ni?

Aja bäst jag hoppar i duschen nu. Lägger upp lite bilder på dagens klädsel, dock redan med mitt bedrövliga hår haha :P

Bella ville vara med på bild ^^



Haha sötnosen!


Spexfoto...yeah right!

Hahah jaa idag hade vi alltså spexfoto i skolan :P Det är ett delmoment av tävlingen mellan treorna för att få springa ut först på studenten. Och den klassen som får flest röster på sitt spexfoto (dvs det som de andra i skolan tycker är bäst) får poäng. Sen så fortsätter det med massa tävlingar hela året. Så idag var det spexet som gällde ;)

Jag kan börja med att tala om att min klass är den absolut mest ostrukturerade klassen i världen....man får aldrig ngt genomfört och allt är bara kaos hela tiden. Så temat som vi skulle ha idag har blivit ändrat ett x-antal gånger. Först skulle vi vara superhjältar, sen seriefigurer, sen smurfar, sen mattenördar, sen "tre år efter NV" (man skulle se lite crazy ut å typ bara tänka på allt plugg), sen 80-talister, sen psykopater och IDAG sista dagen vart det ändrat till "labb som gick åt helvete". Dvs att det var en kille i vår klass som hade gjort ngt fel så det blev en explosion. Så vi skulle ha tuperat hår åt ena hållet, sot i ansiktet och labbrockar. Ah jag lägger upp bildresultatet sen. Men iaf...haha alla såg ju helt galna ut. Och det pinsammaste var ju att jag skulle åka hem så som jag såg ut också...gissa om folk tittade? Kände mig rätt galen faktiskt.

Det blev av tillslut och jag är glad för att det är över. Imorgon har vi vårat vanliga klassfoto, undrar vad jag ska ha på mig?

Här kommer lite bilder på mig som jag tog hemma efter fotot. Dock så såg det myycket värre ut innan. Mitt hår va jättestort, asså verkligen stod upp! Jag har ju plattat ner det lite nu när jag skulle åka hem, annars skulle ju folk tro att jag rymt från mentalsjukhuset ;) Och så var jag ju mer sotig i ansiktet.

Får väl som sagt ta och bjuda lite på mig själv ;)



Stackars hud :(




Gav lite kärlek till min älskling igår :)

Köpte två cupcakes till Koffe igår. Han är ju en liten gottegris ^^


Gårdagen...från det inre till det yttre.

Goddag :)

Igår hann jag inte skriva ngt pga att dte blev lite stressigt. Hade en relativt kort skoldag, men stannade kvar och gjorde en inlämning. Sen åkte jag iväg å träna, duscha, hämta kläder och drog iväg hem till lägenheten där min älskling väntade på mig :) Han var så underbart mysig igår, älskar när han är sån, jag e ju som på små rosa moln då ^^
Men iaf, vi tog det mest lugnt, klockan var ganska mycket och jag skulle upp till skolan idag.

När jag skulle bege mig av idag hade jag en sån underbar känsla, det var så vackert i stan på morgonen, helt otroligt! Helt annorlunda luft och stämning. Jag trivs verkligen där!

Hinner inte skriva mer nu eftersom jag ska ha spexfoto med klassen...ska vara psykopater :P Kommer bilder på det sen. Än så länge kommer det bara lite bilder på gårdagens klädsel :)


Efterhandsbilder från sommarn :)

Ja som sagt, hade ju ingen vidare uppdatering av bilder i somras så kan väl lägga upp lite bilder som jag tagit :)

Bild från forskarskolan i universitetet på mina två labbpaartners :) (kommer fler bilder så småningom på mig också)


Haha jag är världens tönt som beställer räksallad på ett kebabställe....men men har försökt att bli nyttig och det verkar som om jag börjar lyckas med det nu äntligen?! (efter ett x-antal försök) :D Kanske kommer i form då snart haha!
Det  va dagen jag träffa min kompis Kimpee, då vi skulle luncha tsm.


Bara en random bild på en söt tvärbana :P



Å så lite nyfixade naglar (bilder som aldrig kom upp)


Och så sist men inte minst bilder på min kärlek ^^ Sista bilden har dock inte jag tagit :P


Dagen idag plus outfit!

Idag är det andra dagen på veckan och det känns faktiskt som om veckan kört igång ganska okej. Sjukt mycket plugg...får inte en stund ledig vilket gör att jag lägger mig sent men annars så funkar det mesta som det ska. Dock så har min stackars älskling mindre tur...bara massa jobbigheter och inget som funkar :( stackarn! Men det blir nog bättre, blir det ju nästan alltid :)

Just nu ska jag bo två veckor hos mamma eftersom de är bortresta och jag ska då ta hand om huset samt Bella som numera ser ut som en liten runt pälsboll ^^ Hon är riktigt mysig nu också och ett trevligt sällskap att ha i knät då jag pluggar. Och som jag redan sagt så är det inte lite plugg...idag ska jag skriva två inlämningar. Men innan det ska jag ta en liten powernap för är väldigt trött, håller ju på och somnar hela tiden så jag tappar fokus! 

Även om det varit lite smått struligt med vissa saker under senare tiden så har det inte känts så överdrivet tungt faktiskt. Jag tror att det beror på vädret, jag kan verkligen känna av höstlukten komma och det luktar så gott! Har nu flera dagar gått hemifrån och bara tänkt att det är så mysigt väder! Älskar den här tiden på hösten då det fortfarande inte är så kallt, men luften är frisk, solen skiner lite, det luktar löv och luften är fuktig...en härlig blandning! Och jag blir lätt påverkad av naturen och vädret, så det kan ju vara anledningen till mitt välmående :)

Så planerna för veckan är att plugga, träna och lite andra saker. Behöver kolla lite grann om det finns något jobb så jag kan jobba en dag i veckan åtminstånde, för pengar lär jag behöva nu när jag och min fina pojkvän bor i lägenheten. Och på tal om det så gör det mig så lycklig! Äntligen ska jag få tillbringa mitt liv med personen jag älskar! Åh...hela jag blir ju varm! Veta att man aldrig behöver sova ensam utan alltid har en kärleksfull famn att krypa ner i...Känna den mysiga känslan av att gå upp och bara titta på den söta (snygga) "oskyldiga" mannen som ligger å sussar så sött :D Fixa frukost för två istället för en och sen väcka honom och vara sådär lite jobbig haha :D ÅÅÅH ska bli så underbart! Jag är lycklig! :D 

Haha jaja nog om mitt kärlekspladder ^^

Iaf, har faktiskt lite bilder från dagens klädsel. Hade en lila klänning med dragkedja hela vägen framtill, kortare stövlar, svart jacka och matchande väska till klänningen.  Som sagt man ser ju på bilderna :P (Ursäkta kvaliten på vissa av bilderna)







 


Förvirring?

Asså jag vet helt ärligt inte alls vad jag vill med mitt liv just nu. Ingen som helst aning. Och det är ingenting som känns riktigt bra. Det har sina anledningar men jag känner inte att de är starka nog för att få mig att känna så som jag gör just nu? Jag menar...jag har saker att vara glad för, men det är jag inte...

Kan detta bero på att det bara är en period i mitt liv som gör saker och ting jobbigt? Att allt är helt annorlunda, ingenting till hur det var förut.

Och varför ska livet vara så? Kan det inte bara vara stabilt och lugnt? Som man säger, allt blir så som du själv gör det till. Och visst fan stämmer det....allt är ju mina val, eller hur?

I vilket fall som så åkte jag och Koffe till lägenheten igår. Det var mysigt...och för en gångs skull kände jag lite som om jag kunde säga: Jag är hemma. Det har jag inte gjort på något av de ställen jag varit på senaste tiden. Inte kunnat säga det sedan början av sommaren. Och det var första natten vi sov där igår. Kanske beror det på att det känns som en egen liten lya...eller kanske för att Koffe är där? Jag vet inte. Men det kändes hemma iaf.

Men jag är fortfarande förvirrad och fattar ingenting. Känner mig nere helt enkelt. Och jag får inte det jag vill ha, och ingen att riktigt duskutera vissa saker med. Får lixom gå omkring och föra en monolog för att komma fram till saker. Jag vill kunna prata med ngn om det...och inte vem som helst. Utan det finns en person men den personen verkar vara mindre intresserad av MINA problem som jag inte alls tycker bara är mina. Men men...

Iaf, just nu sitter  jag hemma hos mamma. De åker på semester på måndag och jag ska nu i två veckors tid ta hand om huset samt vår lilla kisse Bellatrix. Ska väl bli skönt. Och jag ska försöka fokusera på mitt inre och mitt välmående...eller åtminstånde försöka.

Och matte D är äntligen avklarat :) Det gick faktiskt jättebra på sista provet! Jag kände sådan lättnad då jag lämnade klassrummet igår! Helt fantastiskt!
Nu ska jag plugga som fan i alla andra ämnen också. Ska fan lyckas med allt.

Nu ska jag gå, ska ringa min moster. Behöver prata ut med henne om vissa saker. Just nu vill jag bara gråta. Usch :( Hatar sådana neråtperioder....de för ju inte med sig ngt gott. Man brukar väl säga att det är bra med lite sämre tider också eftersom man lär sig att uppskatta de bättre tiderna då...Men jag vet inte. Tror inte jag håller med riktigt. För de sämre tiderna för mig är inte bara sämre...utan det är ganska så bedrövliga..lixom tär på mig så mycket så jag sen inte ens kan njuta fullt ut då det är bra. Men men...

Hare bra, kanske upptaderar mer sen.

Skola...kreativitet underlättar dagen :)

Ja...haha sånt här håller jag och mina underbara flickor på med under rasterna :) Här är en bild på mitt fina konstverk som jag gjorde på Julia :) Och hennes hår är inte lätt att fixa...det är inte samma längd och faller lätt isär xD Men men, det funkar :) Se resultatet :)




Höstig outfit!

Ja såhär såg jag ut en av dagarna förra veckan :) Använder fortfarande inte min egna data så det är lite svårt att lägga upp bilder :( Men det får duga än så länge :)

Iaf, körde på höstfärgerna som snyggt matchar in till den lite mer gul/bruna växtligheten. Här är min nya jacka som jag snacka om också. Byxorna är i tunnt fint tyg och designen på dem är lite annorlunda, ser lite mer vuxet och stilfullt ut :)
Ah ni ser ju på bilden xD Hade höga stövlar till också med skimrande brons"glitter" på :)

Färgerna är dock lite bleka, hade ngn konstig inställning på mobilen xD Jackan är egentligen mer brun-orange :)









Haha, en bild säger mer än 1000 ord!

Haha hittade en gammal bild på mig och en kille i klassen å de som tog studenten när jag gick i ettan :) Vi skulle springa med flaggorna när det var utspring för treorna.
Älskar den här bilden, den säger så mycket och den verkligen utstrålar lycka! Och i år tar jag studenten....helt sjukt!


Fake-facebook konto?!

Okej ja juste...det är nämligen så att jag glömde skriva om en till nyhet som är mindre rolig..
Igår kommer en tjej i min skola fram till mig som heter Johanna och berättar att det är ngn (ett jävla pucko!) som har skapat två (eller fler) fake-konton på facebook.

Det ena kontot har mitt förnamn och Johannas efternamn och det andra har hennes förnamn och mitt efternamn. På de två kontona har det laddats upp några bilder som vi använt som profilbilder (för annat kan ingen se på min fb) och dessutom angett i relationer att vi två är tillsammans. Båda kontona är vänner med enbart tjejer vilka majoriteten av dem är lättklädda på deras profilbilder och deras namn ser ju ganska så fake ut dem med. Men jag tror inte alla är fake.

Men i vilket fall som så är detta väldigt obehagligt, jag menar, vem vet vad den idioten få för sig att göra här näst? Det är ju skrämmande...så jag och Johanna stack till polisen idag och polisanmälde detta. Hoppas att man kan göra något åt saken, för det är inte okej!

Asså jävla idioter...jag blir förbannad. Har inte personer ngt bättre för sig om jag får fråga? Helt ärligt?....hoppas de får lite skit för det där för oavsett om det är ett skämt eller inte så är det hur löjligt, omoget, elakt och idiotiskt som helst...

Så jag får ju se vad som händer. Men iaf, nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra 5 tal i matteboken :) Imorn bitti ska jag upp och springa! Morgonträning förbränner ju mest ;) puss på er!

Det här är de bilderna som blev tagna från min facebook:





Tony Erving Dance Academy

Jaa nej men tjaaa! Kommit hem ganska nyligen efter en välgenomförd dag :) Idag hade jag massa matte och fysik i skolan och stannade kvar på studiepassen för att ägna lite extra tid åt matte D som jag ska ha prov på nästa vecka. Efter det är kursen avslutad som tur är. Jag läser ju matte E nu samtidigt, men den har jag fram till november någon gång? Så det är bara att bita i fram tills dess.

Iaf, efter det drog jag till gymmet, körde lite styrka och även yoga (bas, eftersom jag aldrig gått på det) och fick skön avkoppling. Och ja, sen så hade jag ju dans eftersom jag nu äntligen börjat med dansen igen och dansar på Tony Ervin Dance Academy. Idag va det latin-feever, skit kul och svettigt! Men jag lärdig mig allt snabbt så fick faktiskt stå på första raden vilket va himla skoj! :D Asså man blir ju så glad då man känner sig duktig, då kämpar man ännu hårdare. Så är det ju med allt här i livet. Har man ett mål som det går lite halvkasst med att nå så ger man ju lättare upp...men känner man att det faktiskt lönar sig, det man gör, ja då gåre ju som på räls! :D

Iaf, idag så träffade jag Tony Erving vilket jag tyckte va rätt spännande...inte för att jag är en sån där 12-åring som dör så fort man ser en kändis men lite kul var det iaf^^ fast det var ju faktiskt ganska givet att jag skulle göra det eftersom det är hans academy så att säga :) Men det va skoj ^^

Som sagt det där var lite kort om den här dagen, men igår nämnde jag att jag hade en hel del grejes som hänt. Först och främst så har min katt Bella (Bellatrix) blivit dräktig. Igår kunde man tydligt se hennes rosa spenor så om ungefär sex veckor kommer det bli påfyllning i familjen hihi ^^ Hon är ju i den 22 dagen idag om vi räknat rätt ^^

Jag kollade mina betyg och fick MVG i både Biologi A och Franska steg 4. Jag kunde inte se det tidigare av någon konstig anledning så det var därför jag fick reda på det först nu och det känns skönt. Lixom en lättnad att jag fick mina MVG:n där också...kan bara säga check! :D
Så jag är på väldigt bra humör nu ^^ Och jag hämtade hem ytterligare tre par skor från mamma igår, två av dem är klackade stövlar så nu kan man börja göra sig höstfin också :)

Och aa...jag har kört igång med min diet riktigt ordentligt nu också. Gick ju inte så bra i somras pga att jag mådde så dåligt då med och orkade inte helt enkelt. Men mitt mål är att gå ner 5-7 kg. Fast tänker jag efter så är det ju sjukt mycket? Jag väger ungefär 55 kg nu på 164/165 cm lång och det är ju normalt. Sen så vill man ju alltid vara bäst (eller jag vill det, dvs vara bäst i allt) så då vill jag ju trimma till kroppen. Och förra sommaren vägde jag typ 48 kg..och jag såg inte allt för smal ut utan såg bara slank och vältränad ut. Så ja, jag får ju se vart jag stannar. Men 50 kg är iaf spikat att jag ska nå :) Sen så får vi ju se hur bra och fort det går. Ska ju inte gå alldeles för fort för då är det lättare att gå upp den vikten också. Men som sagt, nu har jag satt igång på riktigt...kommer väl uppdatera mer om det också :)

Här är Bellas förra kull, fem stycken söta saker ;D

Oh mother!

Ja idag sitter jag hemma hos min mamma :) Har precis blivit klar med min engelskauppgift så ska ta och hoppa in i duschen. Hoppades på en early-night för mig men så blev inte fallet. Jag är ju usel på att lägga mig tidigt så....haha

Det är en hel del som hänt idag, men det skriver jag mer om imorn, ska inte ta tid från mamma :)

Hoppas ni haft en bra dag idag :) men gonatt på er, puss!


I miss you anyway

Jaa ville bara säga att varje sekund som jag och Koffe är borta från varandra....så saknar jag honom. Oavsett vad som hänt innan. Jag kan knappt fatta hur mycket jag älskar honom.

Hur kan man trycka ner ngn som man säger att man älskar?

Hej på er folket....idag är det en dålig dag för mig. Fyllt av ångest, ilska, sorg och besvikelse. Den ena anedningen till det  är mitt egna missnöje med mig sjäv. Att jag inte klarar det jag lovar mig själv. Och jag stör mig som fan på det. Jag ska ge mig själv en ny imorgon. Och jag ska bannemig klara av det. Men sen så är det vissa grejer som förkrossar mig väldigt mycket. Julia (Sofia va givetvis med) och jag pratade idag och jag fick reda på att en person som står mig väldigt nära sagt väldigt dumma och elaka saker om mig. Det sårade mig väldigt djupt. Jag är tydligen enligt den personen dum, iq-befriad, inte alls så som man tror att jag är, korkad, inte kan annat än att plugga dvs att allt som gör mig "smart" är den tid jag tillbringar med läxböcker. Men att jag sen inte är smart nånstans när det gäller livet som att jag tex inte kan politik å andra saker. A som sagt, massa andra saker sas och alla de sakerna innebar att jag är en korkad brud. Dessutom togs saker om mitt utseende upp också. Men då undrar jag, varför är den personen med mig då?

Jag tycker att det är så sjukt kränkande, just för att den personen står mig så nära. Men sen så är det som så att jag inte tänker låta någon trycka ner mig. Jag vet att jag inte är någon dum brud. Jag har då mycket vett i huvuded som inte bara handlar om skolan. Jag vet hur man ska hantera situatioiner i livet och förstår mycket. Och jag vet också att det inte alltid är värt att visa att man allttid förstår, utan ibland är det värt att hålla på det för sig själv. Bara det jag skriver här, verkar jag totalt blåst då? Knappast jag tror inte det.

Visst, jag är inte så insatt i politik och sånt. Men kan det bero på att det inte är utav mitt intresse? Jag kan väl andra saker? För skulle inte jag vara smart och skulle jag inte ha en social kompetens så skulle jag inte kunna föra så aktiva diskussioner med människor. Och av någon anledning så får jag alltid höra att jag inte är en 18 åring vad som gäller mitt intellekt iaf. Jag får alltid 20+. Och ibland anses jag resonera som en vuxen människa. Ja, hur kommer det sig, jag som är så korkad och iq-befriad?

Sen så att jag har bra betyg...det betyder väl också något? Jag menar, jag måste ha kapaciteten till att kunna ha så bra betyg. Och det ligger i hjärnan = ens smarthet.
Och så som den personen sa att ja hon är så oanmälbildad, hon är bara bra genom sina betyg för att hon pluggar, och nu gör hon inte ens det längre. (detta var sagt ett tag sen, innan sommaren).
Happ, a kan det bero på mina omständigheter i livet? Att jag mådde så dåligt så jag ville ta självmord?

Sen så kan man inte mäta smarthet i de resultat man ger i livet vad som gäller utbildning och arbete. Att vara "livs-smart" eller streetsmart är en helt annan sak. Vilket jag inte tycker att jag saknar det minsta, jag menar, hur skulle jag då kunna ta mig ut ur alla mina jävla problem? Och hur kommer det sig, att personer som börjar umgås med mig ofta fastnar för mig för livet? Jag kan hantera människor, och jag vet hur jag får det jag vill ha. Min vän sa till mig, att jag är en av de mest viljestarka personer hon träffat. Och inte bara det, utan också smarta och begåvade.

Sen så vill jag inte framstå som världens perfektaste människa. För det är jag inte. Alla har sina fel och sina brister. Och speciellt gör man fel under den tid då man känner sig förtryckt från alla håll. Vilket jag gjorde och då gjorde jag också massa väldigt dumma och korkade saker.

Sen så undrar jag, vuxna människor tycket också ofta om mig. Och de som levt ett helt liv borde väl ändå kunna förstå lite vad jag är för typ av person.

Så att den här personen nu förtryckt mig så mycket...det tolorerar jag inte. Och jag kan säga rakt ut, att den här personen som snackar så mycket skit, med min bästa kompis dessutom, om den personen inte tror att hon kommer berätta det för mig så är det lite dumt. Men inte nog med det, att när jag berättar det för den personen att hon berättat allt för mig blir han/hon så arg och försöker försvara sig genom att svara med ett kränkande sms. Det man sagt får man stå för. Och kan man inte det så är man svag och dum. Det är vad jag tycker om den personen. Jag kan iaf stå för det jag gjort och jag kan ta konsekvenserna. Och jag kan älska på riktigt och vet vad kärlek är. Undrar om den personen vet det?

The end :(

Nu är det slut på den alltid så trevliga och efterlängtade helgen :( Jag sitter just nu här i min pyjamas och jobbar på lite skolarbeten. Koffe är i duschen och jag vill att han ska komma hit så jag kan gosa in mig i honom ^^ hehe

Iaf, min helg har väl varit lagom aktiv. I fredags så åkte jag som sagt hem till min mamma och hade det jättemysigt där. Fick massa god mat, anka i ugn! MMMMM! Så jag sov ju över där och åkte hem dagen efter. Det blev lite plugg, dock inte så mycket som jag hoppats på om jag ska vara ärlig. Men men... Sen så idag va jag ju på dansen första gången den här terminen. Det va jättekul! Och sen så träffade jag kurskamraterna från unversitetet. Vi håller på och jobbar på forskningsrapporten....suck -.- Så det är min helg det. Ville bara göra en kort uppdatering om det.

Jag har faktiskt en ny jacka också ^^ fick den av min söta mamma. Så den kommer upp här sen.
Detta va då ett väldigt tråkigt inlägg, men måste tyvärr fortsätta plugga :(

Hoppas ni har haft en trevlig helg :)

Nu ska jag fortsätta med skrivandet å vänta på Koffe för att sedan lika lite vild kisse med honom...rawr ;) haha puss på er!

Kaffe i ena handen och mascara i andra, det är så d ska va!

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? Det har jag iaf, sov som en stock idag. Kan bero på träningen ;) sen så kom jag i säng jävligt sent också vilket kanske va mindre bra...men men. För vet ni va? Jo det är freda ida! Yes, superskönt!

Idag ska jag till plugget, andra gången den här veckan eftersom jag varit sjuk. Så sitter med min kaffe här just nu och kladdar kemikalier på mina ögon ;) Måste skynda mig iväg snart för annars blir det stressigt.

Planerna idag är ju att träna efter plugget och efter det åka till min kära mor. Ska bli jättemysigt. Ska passa på att kolla på studentmössa på nätet med henne eftersom det är dags att beställa en och jag har väldigt svårt att välja mellan två modeller. Det är den som kallas Brilliant och sen så Årets. Asså årets är ju gjort i cashmir och är snygg och har desutom en dekoration (den där pluppen där fram) i riktigt guld med svarovski kristall. Så den biten älskar jag med den! MEN den Brilliand har så sjukt fina dekorer på bandet vilket jag som tjej är förtjust i. Och man kan INTE få den där pluppen i guld med svarovski på den :( Så jag vet inte vad jag ska prioritera och behöver mammas råd lite ^^ Men det är ju sjukt att det redan är dags....gaaah blir ju supernervös :S Men men, det är nog ganska lugnt ;)

Nu måste jag fixa klart mig. Dagens kläder kommer nog bli en svart midjekjol med en topp (vet inte vilken än), en söt svart kofta över och halvhöga stövlar. Det börjar väl bli ganska okej att ha lite mer "stängda" och täckande kläder nu...det är ju höst :O

Men puss på er, och ha en bra dag!


Började blöda :(

Nuu är jag hemma, äntligen! Har varit hos frissan och sen tränat. Håret blev riktigt fräscht må jag säga. Det hon gjorde idag var att rätta till det som inte blev 100% bra sist pga att det va stressigt :)
Sen så åkte jag iväg å träga och följde schemat som jag fick på konsultationen. Så jag har tränat MUSKLER idag och inte bara kondis ;) Sen så va jag med på spinningen och step också :) Har hört att man får breda höfter av spinning? ngn som vet? För isf gillar jag det inte :O hmm kanske får nöja mig med jogging istället ;)

Dock så bröt jag min långa fina nagel så började blöda. Gjorde rätt ont :( Men men, det finns ett ordspråk i ryssland som säger att det nog säkerligen läkt fram tills brölloppet iaf ^^ Å jo visst gör det det för inte tänker jag gifta mig än  trots att jag är så kär :P

Usch vad "omoget" det här inlägget ser ut btw...precis som alla andra bloggar som mest bara säger vad man gjort. Boooring. Ska väl ta å skriva nå bättre sen. Men först måste jag duscha och göra minst 10 uppgifter i matteboken!

Kommer nog lite bilder sen också ;)

Förspel eller inte?

Haha jag kom bara å tänka på en sak. Igår pratade jag med en väldigt nära vän till mig som sa att han tyckte att hans sexliv är tråkigt pga att han aldrig har ngt riktigt förspel. Och det slog mig lite det där med förspel eller att köra på direkt. Personligen tycker jag om att variera. Har man lite tid så äre ju bara av med de viktigaste plaggen och köra igång. Men annars är det ju mysigt om man leker lite och gör varandra riktigt sugna.
Sen så tror jag att detta varierar ganska mycket mellan kille och tjej. Tjejer är väl kanske lite mer för det där med förspel mest för att de ska bli redo för vaginalt sex.

Och nu när jag fortsätter tänka så slår det mig lite det där med gamla traditioner att tejen MÅSTE blöda vid första samlaget. Vad fan är det där för bullshit? helt ärligt. Typ det absolut dummaste jag har hört? Är tjejen tänd så är det ju ingen friktion och hon är mer töjbar. Lixom är hon torr, kniper och den kåta jäveln bara trycker in k*ken i henne...ja klart som fan att hon börjar blöda. Jag blir bara så arg på  alla de religioner och traditioner där de måste kolla lakanet efter. Så jävla idiotiskt...

Så därför är det där med förspel viktigt också. För att tjejer som inte är vana ofta kniper mer eller mindre + att det är torrt = friktion och hon spricker = gör ont. Men även erfarna tjejer är det viktigt, och inte minst sagt för att hon också ska få njutning.

Så hörrni, njut av livet och sexet och glöm inte att förspelet ibland är den viktigaste delen ;) haha!

Nu måste jag tagga! Bye!


Fan blir ju aldrig som man tänkt sig!

Haha jaa här sitter jag fortfarande i pyjamas...blev inte riktigt som jag planerat. Ville ju träna idag morse :( Men men det får bli ikväll istället då :) Så får ta med träningskläder till frissan och träna efter det :) Blir nog lika bra det :) Men då blir det lite hårdare pass minsann! Så det så :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra direkt! Får inte komma försent idag. Ska ta ut lite cash också :) Asså jag är verkligen sämst på att följa planer xD Ngn som har tips på hur man ska förbättra den biten?

aja bäst att jag skyndar mig...tjarå!

RSS 2.0