Fy f*n vilka fjollor!

Seriöst? Vad gör man på gymmet om man bara står där och är rädd att svettas en droppe?

Som sagt, många gånger då jag går till gymmet, ser jag massor av tjejer som har på sig värsta "träningskläderna" (som egentligen är helt vanliga vardagskläder och inte avsedda för träning) och hur mycket smink som helst och uppsatt hår. De står där, går lite på rullbandet och gör 5 sit-ups för att det ska se ut som om de tränar. Och så sitter de och sms:ar resten av tiden. Gå hem och gör ngt nyttigt istället!

Jag menar, är man väl där på gymmet och tränar ska man väl ta ut sig till 100%? Och det spelar ingen roll att jag är tjej, tränar jag ja då ska svetten minsann rinna! Inte konstigt att många av dagens tjejer ser ut som de gör egentligen...de är ju tjejer och "ska inte svettas". Usch vilka fjollor.

Okej, jag vet att man helst inte vill bli svettig då man har smink på sig eftersom då blir det kladdigt. Men då finns det en alldeles utmärkt lösning, ha inte smink när du tränar! Vill ni vara snygga på gymmet och ragga? Då ska jag tala om en sak. Visste ni att killar tycker det är hett med tjejer som inte är klena, som kan bli svettiga osv, sånna som tar i på gymmet (kanske inte värsta bodybuilders). Svett kan även associeras med andra "aktiviteter" vilket på naturlig väg skapar viss attraktion. Så tro inte att ni intresserar killarna mer bara för att ni står där med massa smink och ser fåniga ut.

Ta en dusch sen efter istället och se fräsha och trimmade ut efter ;) Det är mkt hetare än tjockisrumpor som uppkommer då man fånar sig på det där viset ;)

Btw, shit vad alla gått upp i vikt sista tiden? Jag säger bara ojojoj...Nej men seriöst! När jag började ettan var alla jättesmala, trimmade mer eller mindre osv. Men nu så har alla helt plötsligt lagt på sig massor. Fått värsta rumporna och låren och valkarna...usch. Undrar vad det beror på? Finns ju fler faktorer, kanske att man inte har tid att träna då man pluggar..men då kan man ju se om sin kost så man ändå inte går upp i vikt? Typ äta mer grönsaker och mindre kolhydrater och socker. Sen så kan det ju också bero på hormoner, typ en ny "pubertets-push". Jag menar att som kvinna är man avsedd att ha mer fett på kroppen och därför är det lätt att man lägger på sig då man är i puberteten. Men som sagt, man måste ju göra ngt åt saken! Jag erkänner att jag också lagt på mig lite, men det är sen höst och vinter då jag testat massa olika p-piller. Vilket är svårt att rå för. Men jag fruktar faktiskt fetma och därför har jag slutat med dem och nu har jag mål att bli sjukt vältränad till sommaren.
Förut va jag väääldigt smal (typ skinn å ben), och jag vill ner till samma vikt men dock ha massa muskler också ;)

När jag säger att jag gillar smala människor, då menar jag verkligen inte anorexia-smala! Det fruktar jag med. Det är äckligt. Men att vara vältränad, vältränade kroppar det är det bästa som finns! Det är både snyggt och hälosamt!

Varför jag egentligens skriver detta är ju inte bara för utseendets skull utan också för att vara i bra form är hälsosamt! Jag kan lova att man minskar risken att råka ut för massa kärlsjukdomar och annat skit.

Så se till att träna och ät bra och nyttigt! Ni kommer både må bra och vara snygga :D Hitta motivationen och lyft på era fläskiga rumpor!

Haha kolla på färgskillnaden på min tröja efter träningen idag...de mörka partierna är blöta av svett :P


Free like birds...

Jaa idag så tog treorna studenten då! :Helt underbart! Grattis alla :D

Nej men som sagt, dagen började inte så lyckat, jag försov mig med hela 2,5 timmar :S Skulle upp sex för börjar åtta på tisdagar, och så när jag vaknar och tittar på klockan så är den halv 9! Gissa om jag fick panik ;) Nej men eftersom jag redan hade missat allt så kände jag att det inte var värt att stressa så jag gjorde mig iordning i lugn och ro. Började klockan kvart i 11 och fick dessutom skjuts så kunde verkligen chilla ^^

Skulle ju servera treorna på studentlunchen idag, gick bra förutom att tallrikarna var så sjuuuukt varma så brände mig så jag tom fick blåsor :( Och händerna blev ju svettiga av värmen så man tappade nästan tallrikarna. Men jag klarade det fint ändå ;) Och jag måste bara säga att alla tal idag var jättebra! Och jag är verkligen så stolt över alla treor som lyckats ta sig igenom denna "hemska" gymnasietid. Nästa år äre jag som springer ut som student... ;) Längtar ^^ Och på tal om skola...så fick jag ALLA RÄTT på franska nationella! Gissa om jag blev glad?

Träffade btw på Tim (min kompis) vid min skola, så vi sällskapa hem :) Och inte bara Tim, träffade även på Jacob sen (en annan kompis). Jag skulle iväg till träningen men hade missat bussen och visste att jag skulle komma sent vilket innebär att jag inte får va med på passet, så tänkte precis vända hem, men så åker han förbi med bilen, där vid busshållplatsen så jag fick skjuts och hann i god tid :D Ja som sagt, träffade på massa folk idag ^^

Nu är jag iaf äntligen hemma....efter ett hårt pass på gymmet. Först spinning, sen styrka + lite crosstrainer och sen stanna jag även kvar på zumban och "shakea" rumpa ;) Nu ska jag väl städa undan lite hemma, och sen krypa ner i sängen. Imorgon blir det mycket plugg för min del...men inte bara jag som pluggar. Min älskling är faktiskt sjukt duktig och försöker plugga eftersom han har hemtenta. Han är inte så värst kontaktbar just nu, men jag är stolt över att han gör sitt bästa! Min underbara älsknos.

Iaf här kommer lite bilder från dagen ;)

Min klädsel. Mörka jeans och en vit skjorta/blus i siden. Vi var tvungna ha svart-vitt på oss. Och hade rött läppstift till också som jag skrev igår.




Och gissa om jag inte var nöjd med naglarna idag? ;)



Sen så har Marc (en kompis som också serverade) snaggat sig å han va inte nöjd och försökte dölja det med en mössa som en sur mat-tant drog av honom. Men så klart kommer vi tjejer på den perfekta lösningen och dekorerar hans huvud med massa mönster och text så som grattis på studenten. Och så står det också "Made by: Johanna, Sofia och Jasmine" ;) Haha konstnärliga vi e va? ^^



Ja det här är väl lite kort om min dag ^^


Jag vet att jag är en...

...FIXA NAGLARNA - HOLIC! :D haha klockan är mycket och jag har precis blivit klar med att fixa naglarna igen ^^ men som sagt, treornas student imorn, å jag ska ju servera så vill ha snygga naglar! De förra va ju snygga men de är inte riktigt passande för just detta tillfälle ;)

Men iaf, nu blev det knallröda med skimrande guld på! Superläckert! Ska ha svart-vitt imorgon så passar på med "lysande" naglar och matchande rött läppstift! ;)




Början..

Nu ska jag börja på min "idé" om att skriva om personer som står mig nära eller som har betytt mycket i mitt liv. Eftersom jag redan skrivit om min mamma så tänker jag fortsätta med personer som jag är släkt med på ngt sätt till och börja med :) Sen kommer vänner osv.

Så idag skriver jag om en person som spelat en stor roll i mitt liv. Sen jag var 5 år gammal har han uppfyllt rollen som min pappa. Mina föräldrar är ju skilda sen jag var 2 år gammal, och efter ett par år träffade mamma Vladimir som sedan den dagen uppfostrat mig precis som om jag vore hans egna barn.

Jag är otroligt tacksam för allt han gjort för mig, och jag är så ledsen att jag faktiskt i tidig ålder inte började kalla honom "pappa", nu är det svårt att ändra på en sån sak.
Han har inga egna barn och har alltid sett mig som sitt barn. Gjort allt en pappa ska göra för en. Gett mig kärlek, uppfostran, stött mig genom livet, hjälpt mig i alla möjliga situationer, tagit med mig på resor världen runt, alltid stött mig ekonomiskt...ja allt helt enkelt. Och jag beundrar honom verkligen som person, så snäll och generös han är! Han förlåter och är alltid redo att ge människor en andra chans.

Jag kommer aldrig sluta beundra honom för hans intelligens. Slutade skolan med två röda diplom (vilket innebär två utbildningar med bara mvg i alla ämnen). Är så imponerad av hans förmåga att dela med sig av sin kunskap till andra, och hans sätt att göra allt tråkigt till ngt intressant. Och självklart är jag evigt tacksam för alla gånger han hjälpt mig med mina berg av läxor!

Sedan älskar jag honom inte bara för hur bra han behandlar mig och för vilken fin person han är, utan också för att han älskar min mamma så mycket! Han har alltid funnits där för henne och visat äkta kärlek. Det kommer jag alltid uppskatta!

Jag kommer alltid se honom som min pappa, trots att våra gener inte sammanfaller. Han uppfyller alla funktioner, och även i dagens läge står han redo med bössan och håller alla killar på avstånd från mig...försöker även hålla Koffe borta :P Haha!

Men ett stort tack för allt, älskar dig "pappa"!





Det är vi två som hänger i den där grejen ^^



Blodet spruta :O

Ja som sagt, idag var det dagen då vi skulle få titta på en operation! Spännande som f*n va det! :D
Var i Danderyds sjukhus redan klockan 8 och inväntade operationen. Vi fick sitta uppe på en "läktare" med glas i mitten så man kunde se ner i operationssalen precis ovanför operationsbordet. Det fanns även mickar så vi kunde kommunicera med kirurgerna.

Det var en njuroperation, där en njure med cancertumörer skulle avlägsnas. Detta gjordes genom titthålskirurgi, mycket spännande! Och väldigt fascinerande vilka tekniker det finns idag, helt sjukt!

Operationen gick bra för det mesta. Den tog totalt 5 timmar? Det tog sjukt lång tid då de skulle in genom buken till njuren genom all vävnad som de brännde bort. Vi såg verkligen allting! Och det var ju sjukt intressant att se in i människokroppen irl ;) Haha inte så värst fräsht ;) Som jag skrev gick ju allt bra förutom ett litet moment då ett blodkärl skulle kapas och klämmorna runt om inte satt helt rätt, då kan man snacka blodfontän! Det bara spruta blod! Men eftersom kirurgerna var så duktiga så åtgärdade de skadan ganska snabbt, trots att man såg att de blev lite nervösa ;)

Men iaf, mer än så kan jag inte berätta, eftersom vi har tystnadsplikt :)

Dagen gick bra förövrigt, somnade när jag kom hem :P Nu har jag precis käkat så ska börja plugga. Måste ta i och hålla ut sista veckorna nu. Imorgon tar treorna studenten, då ställer jag upp som serveringspersonal på studentlunchen :)

Hare gött, puss! 

Här är dagens outfit. Blåa jeans, blommig tunika/klänning i halvt genomskinligt och luftigt tyg och kort jacka i mocka. Somrigt ^^ Och så mina snygga skor till ;)



Här kommer bilderna på mina sommarfräsha naglar som jag lovade också ^^



En idé!

Yes jag har fått en liten idé ;) Ska nu framöver göra några inlägg om personer som står mig nära, både vänner och familj :) Har ju redan gjort FLERA inlägg om min älskling, men kan aldrig sluta tänka på honom så det lär väl komma ett till nu till denna samnlig :P Bara så ni vet vad jag för planer ;) :D

Thank you dear mum!

Ja som sagt, eftersom det är morsdag idag så känner jag att jag måste göra ett inlägg om mig kära mamma!

Jag älskar min mamma jättemycket! Hon har gett mig så mycket i livet. Tack vare henne är jag där jag är idag och hon är även en av faktorerna som bygger upp mig som person. Hon har verkligen gett mig allt hon kan, och alltid värderat mig i första hand. Det var svårt när hon blev lämnad i Sverige med ett två-årigt barn, utan bostad, utan ngn som helst som hon kände och utan att kunna språket. Men hon klarade det och lyckades dessutom pusha mig fram genom livet så jag är där jag är idag!

Självklart har vi haft våra duster...vi har bråkat mycket och sårat varandra (tyvärr) men vilka barn och föräldrar gör inte det? Dessutom när det är mor och dotter och hennes dotter börjar bli vuxen och bara vill ge sig ut på egna äventyr! Det är väl klart att man bråkar osv, jag har min egna hjärna och jag vill ta mina egna beslut. Men jag kommer nog aldrig sluta lyssna på min mamma helt, eftersom hon är en av de personer som jag står närmast.

Vi har upplevt mycket tillsammans. Både glada och sorgliga stunder. Vi har gått genom eld och vatten hand i hand. Och jag vet att jag en gång sårade henne ngt så otroligt vilket jag kommer ångra resten av mitt liv.

Min mamma är en vacker kvinna som vet vad hon vill. Hett temperament men kan samtidigt vara ödmjuk och visa kärlek. Hennes famn är den famn som många gånger gett mig tröst och fått mig att fortsätta gå genom livet.
Hon vet verkligen vad hon vill, och hon kommer aldrig att backa. Oavsett vad. Håller alltid i ända in i slutet.
Och som jag redan nämnt är hon gudomligt vacker och jag är stolt över att hon är min mamma.

Jag älskar henne jättemycket! Tack för allt mamma!

Mama, ja tebja ochenj lublu, spasibo chto ti jestj! (på ryska med svenska bokstäver)

Här kommer en liten bildsamling på mig å min mamma :)







Buhuuuu...

Vilken tråkig dag! Usch! Typ pluggar men går inge bra...vill bara ha lov nu :( Å så har jagfruktansvärt ont i magen :( Men men...

Vill bara att det ska bli måndag nu, för imorn ska jag och min klass åka till Danderyds sjukhus och kolla på en operation :) Ska bli spännande! Och sen ska jag kolla lite i en affär och sen hem och plugga! Blir ingen träning för måste verkligen plugga det sista nu. Och på tisdag tar treorna studenten :O Detta år har verkligen flygit förbi...

Kom precis på anledningen till min sämsta koncentrationsförmåga idag...renoveringsarbetet i badrummet idag är sjukt störande...de borrar och sågar så hela huset skakar! Seriöst! Och min stackars katt har krupit in i hörnet under min säng å sitter där å skakar :( Stackars misse :(

Nä nu ska jag svara klart på mina kära frågor inför operationen, bara två kvar nu ;)


They're just idiots...

Jag måste bara få uttala mig om några idioter...Som jag sa igår så stötte jag och Koffe på några ungdomar som vandaliserade. Och jag kan fortfarande inte släppa det! Blir så jävla arg när folk gör så!

Jag vill först och främst bara ställa frågan, varför förstör folk för andra? Vad är meningen med det? Personer som förstör och tar sönder saker kan kategoriseras i olika grupper, beroende på anledningen bakom deras beteende. Jag ska nu ta upp några av dessa och försöka komma fram till ett bra resonemang...får se om jag lyckas ;)

Iaf, en ganska känd orsak är då personen i sig är psykiskt instabil. Detta kan bero på olika saker, vissa som grundats redan i personens barndom. Det är ganska självklart att en person som upplevt våld under sin uppväxt då den formades som person och då hjärnan fortfarande var som mest mottaglig för allt runtomkring sedan själv kommer utföra våld i sitt liv. Den personen vet inget annat sätt och det är det som känns mest naturligt och rätt. Man säger ofta att man i slutändan ändå är ganska lik sina föräldrar (finns självklart undantag då personen också haft möjligheten att se på annat levnadssätt). Det är vanligt att ett barn som blir slaget själv kommer slå sina egna barn, det är bara att kolla på de länder där det inte är förbjudet att slå sina barn vid bestraffning. Där fortsätter detta beteende från generation till genration. Ett annat exempel är alkohol. Personer vars föräldrar varit starkt beroende av alkohol löper själva större risk att bli alkoholister.

Men man ska inte tro att bara för att en person sett ett levnadssätt och ett sätt att hantera situationer under sin uppväxt kommer följa samma mönster. Anledningen till att många ungdomar tex som haft en trasig uppväxt blir mer eller mindre kriminella beror på att de psykiskt mår dåligt eftersom de aldrig upplevt kärlek (vilket är källan till att vi människor ska må bra). Dennafrånvaro av kärlek leder till att personen blir mindre "känslig" och vet inte hur den ska hantera andra människor eller hur den ska få ut sina aggressioner. En "frisk" person kan tex ta och prata ut med ngn närastående och be om hjälp. Men en psykiskt skadad använder våld för att få ut all ilska och sorg. Jag vet tex själv att det kan vara  sjukt skönt att dunka näven i väggen då jag är arg, det släpper lite. Men jag gör inte det eftersom jag vet att det är ett felaktigt beteende och hjälper inte situationen i längden. Dessa personer förtår inte det.

Sen så finns det också en annan vilkel på det hela. Vissa tänker som så att eftersom de själva mår dåligt, så ska inte andra heller få ha det bra. Detta kommer just av att de inte kan känna glädje och ännu mindre glädja sig åt andra. Och detta beror ju också på att ingen tidigare glatt sig åt deras framgångar osv.

Men som sagt, personer som begår brott pga dessa anledningar kan man inget göra med förutom att bara tycka synd om dem och försöka hjälpa dem så gott det går. Kanske kan de så småningom inse att världen inte är så grym som de fått uppleva den och att bara man får känna kärlek, så kan man komma långt här i livet.

Men så finns det också den andra kategorin som gör mig vansinnig. Unga idioter som tror att de kan få "status" för att de förstör saker? För att de vågar göra ngt förbjudet? Hur idiotiskt låter inte det!

Jag vet att den tiden då man kommer in i puberteten och hormonerna bara bubblar i en och framförallt killar blir otåliga och knappt kan sitta still pga överskott av energi. Då naturen sätter igång den naturliga processen av att vilja sprida sina gener, begränsa sitt revir och visa sig som ledare...helt enkelt då överlevnadsinstinkten sätter igång på riktigt (innan är det föräldrarnas uppgift att se till så deras "avkomma" överlever). Och framförallt killar måste visa sig som tuffa för att få ligg. Ja jag vet, det är tyvärr så att vi tjejer oftast faller för de som syns mest. Så är det bara, kolla på alla djur, så fort våren kommer springer hanarna omkring och visar upp sig på olika sätt för att få ett bra kap.

Men allt detta innebär INTE att man ska förstöra saker eller få andra att må dåligt? Ska jag som tjej vara ärlig och berätta hur det va för mig när jag va i den där åldern? Jo visst jag gillade de killar som syntes, de som va snygga och som var populära. MEN jag störde mig ngt så otroligt på killar som försökte vara tuffa genom att förstöra saker. Ärligt så tyckte jag bara de var störande och iq-befriade. Och så tänker många tjejer, förutom de som själva är helt pantade i skallen.

Ska man imponera på folk kan man göra andra saker än att förstöra massa. Tex VÅGA vara snäll och trevlig, vara bäst i ngt som sport, duktig i skolan, vara charmig (tjejer faller lätt för killar som ser ut att vara badguys men som sedan visar en söt personlighet)...Som sagt det finns massor av saker som fångar intresse, och minst av allt är våld som får andra att må dåligt.

Usch jag blir så arg på dessa idioter som tror att de är så coola bara för att de vågar. Vet ni vad, i dagens samhälle är det faktiskt MYCKET COOLARE att VÅGA SÄGA NEJ! Kan ni banka in det i era tröga hjärnor? Jag har alltid kört på det och fått mycket respekt. Jag har tex aldrig slagit sönder ngt (förutom ett skåp och en tavla och båda ggr var av misstag dvs inte gjort med avsikt för att förstöra), jag har ALDRIG haft en cigarett i munnen, och jag har alltid vågat säga nej till sex. Man ska kunna stå upp för sig själv och sina egna åsikter! Det är vad jag kallar tufft och coolt. Inte att slå sönder en busshållplats!

Haha bara för att jag varit så förståndig nu lägger jag in en lite smått barnslig och söt bild på mig ^^


Allt "hänger" på en sladd!

Mm så har jag lyckats glömma min mobilladdare hos älsklingen...och nu är min mobil död så känner mig helt övergiven då jag inte kan ringa eller sms:a :( *snyft* Och jag har dessutom lyckats få me mig Koffes bilnycklar hem?! Lixom hur gick det till...jag har ju inte ens körkort än xD

Iaf, igår va kvällen väldigt lyckad! Jag hann som sagt inte lägga in några bilder innan jag var tvungen att gå till bussen, och nu kan jag ju inte heller göra det då min mobil är stendöd...Men kvällen började hemma hos min snygging, med nästan alla hans närmaste vänner. De va väldigt trevliga, inga stolpskott som jag fruktat ;) hehe
Så vi grilla och umgicks. Sen skulle ju de tydligen dra till krogen efter å jag å Koffe hade planerat att stanna hemma pga hans huvudvärk och bara för att vi ville ta det lugnt tillsammans, men så lyckades de andra att övertala oss så det slutade med att vi stod där hela bunten sen och ägde dansgolvet ;) Kom väl hem 4? Såg några jävla ungdomar på vägen också som hade tagit ner soptunnor, sparkat på brevlådor och slagit sönder busshållplatser så Koffe kontaktade polisen. Nu hoppas jag verkligen att de där idioterna får sig en omgång med stryk...

Va på ett ställe som heter "sommar", aldrig varit där förr :) helt okej!

Så idag när jag skulle hem blev det stressigt så glömde laddaren å lyckades få med mig bilnycklarna eftersom Koffe la dem i min väska igår xD Haha så nu är vi helt enkelt tvungna att träffas de näsmaste dagarna ;) vilket e bra eftersom jag saknar honom ngt så otroligt redan! Min älsknos!

Idag har jag iaf förberett inför morsdag. Bakade en cheesecake med smak av jordgubb å lime ;) Smarrigt värre! Kommer bilder på baknings-processen senare, då jag får igång min kära mobiltelefon.

Aja gonatt, dags att sova lite ;)

WIHOOOO Party ;)

Eller a, grillfest ikväll ^^ Ska bli kul att få träffa älsklingens vänner, äntligen! Haha måste ju få se vilka stolpskott han hänger med ;) Ne nu ska vi inte vara sånna! Det ska faktiskt bli väldigt trevligt!

Men iaf, som jag skrev igår, hade jag bara en lektion idag, så jag hann träna lite kondis (en snabbis), sen komma hem, ta en dusch, ringa mormor (visst är jag ett omtänksamt barnbarn? ^^) och dammsuga :) Nu ska jag fixa mig och sen åka iväg till min nos :) Kommer senare lägga ut en bild på min outfit samt mina väldigt sommarfräsha naglar. Sånt därt beige-aprikost nagellack och sedan ett annat skimrande med glitter på :) Vardagslyx!

Ne nu måste jag verkligen skynda mig! Hörs sen!

Haha klart jag kan!

Yes nu är jag hemma efter träningen! Och som jag sa, så blev jag lika svettig som en karl ;) Haha nej men jag körde verkligen allt jag hade och känner mig helt utpumpad på krafter nu ^^ Men det är skönt det ;) Sedan var jag så duktig så jag gick hem istället för att ta bussen, vilket tog 30 minuter. Så jo, motion har jag fått!

Nu ska jag iaf hoppa i badet, ska fixa mig riktigt "fresh", dvs fixa allt från hår till naglar, så man känner sig fin inför helgen. Det sköna är ju att skolan i princip är avklarad nu, några inlämningar kvar och prov men det fixar sig, och vi har ju knappt några lektioner heller så blir massa ledig tid. Imorgon tex, verkar det som om det typ är en lektion? Eller vet inte riktigt, måste kolla upp det! Men i vilket fall som så har jag lite grejer å göra imorgon ändå...

Men iaf, så här såg jag ut på träningen idag (innan jag blev så svettig så tröjan åkte av :P)



Nu hoppar jag i duschen! Ciao!

WOW!

Vilken härlig dag! :D Solen skiner, humöret e på topp och ja, allt känns perfekt ;) Har varit en skön och kort skoldag, och jag hade dessutom sovmorgon så sov väl kanske 8,5 timmar idag? Så underbart! Jag är ju usel på att se till så jag får tillräckligt med sömn...går alltid och lägger mig försent och så går jag ju vanligtvis upp klockan 6 varje morgon, så blir väl 5-6 timmars sömn och det räcker ju inte långa vägar om man går i skolan och tränar så mycket som jag gör. Men nu känner jag mig utvilad!

Jag ska iaf ta och sätta mig med en skoluppgift nu, sen blire käk och sen ska jag iväg på träningen! Ska bli sjukt skönt att få träna igen, jag är verkligen taggad! Ska träna hårt så jag blir lika svettig som en karl ;) ...höhö 

Och helgen kommer nog bjuda på många festligheter! Imorgon ser det ut som om Koffe ska ha grillkväll hemma där vi bjuder över hans vänner, och en del av dem har jag ju inte träffat (trots att vi varit tillsammans i 8 månader imorgon faktiskt), så det kan bli lite nervöst, men kul :) Och sen så på söndag så är det mors dag vilket innebär en massa fixande och trixande ;) Ska laga en god middag med efterrätt och köpa blommor. Då blir nog min mamma glad!

Vad ska ni hitta på?

Nä nu måste jag börja skriva på mitt arbete...men skriver väl ngt inlägg till sen :) puss hej!

Här kommer lite bilder på mig från förra sommaren...får se om man är ännu mer trimmad i år ;)




Kolla min tuffa klänning :D och hur brun jag va :O vill bli lika brun igen :(


Man kan tydligen dö under ett par dagar..

...och sedan vakna till liv igen. Det är precis vad som har hänt mig. Nu lever jag igen..tror jag :O Haha joo men det känns så, jag känner iaf att jag faktiskt är lycklig idag, och det är en känsla jag inte känt av på ett bra tag. Dagen har bjudit på många fina stunder, känslor och tankar. Och anledningen till det är att jag igår insåg en sak. Och jag tror att det kommer att förändra en hel del framöver.

Vad som egentligen har hänt, tänker jag inte gå in på eftersom det är alldeles för personligt. Jag har inte denna blogg för att framstå som världens skvallerfjortis som beskriver mitt liv i minsta detalj och publicerar allt privat...ska jag vara ärlig så tycker jag det är väldigt omoget och iq-befriat. Alla sånna där bloggerskor som skriver om allt som hänt, bråk, tjaffs, sexlivet å andra problem, de är bara ute efter uppmärksamhet. Och ja, självklart lyckas de eftersom vi människor har en tendens att bli intresserade av andras problem, för att underlätta för oss själva. Men det betyder ju inte att vi ser på dem på ett "bra" sätt. Jag kan tex säga att "Kissie" som är Sveriges största bloggerska, visserligen så gör hon vissa sjuka saker, men det är hennes liv så jag säger inget, men det jag vill påpeka är att hon inte skriver allt privat. Hon skriver mycket men inte sådant som inte borde publiceras. Henner "roll" gör att hon självklart skriver om alla sina operationer hit å dit, men har ngn tänkt på att hon aldrig nämnt ngt om vad hon gör med sin pojkvän när det kommer till sex? Eller inte skriver vad hon och folk bråkar om? Haha vilken annan fjortis som helst skulle skriva om ALLT väldigt DETALJERAT....men men...de får väl sota för det själva senare ;)

Men som sagt, jag säger då bara att jag haft lite bråk hit å dit med folk, lite saker som jag och min kära Koffe var tvungna att göra klart för oss samt ett misslyckat prov. Allt tillsammans har känts tungt och jag har självklart mått dåligt....vääälditgt dåligt. Men saker är nu lösta, så som det ser ut. Och eftersom det gick sämre än vad som förväntats av många på Matte D så får vi en förlängd kurs (eftersom vi hade en usel lärare från lärarjouren i början av terminen) och det är alldeles perfekt ju! Då ska jag kunna få mitt efterlängtade MVG! :D Och ja juste angående skolan, fick MVG på engelska skrivdelen vilket jag är rätt stolt över! ^^

Men som sagt, igår klarnade det till i huvudet på mig så idag åkte jag över till min underbara älskling och sa hur mycket jag älskar honom, för det gör jag verkligen! Han betyder allt för mig!

Christofer hjärtat, jag vet att du kommer läsa detta och jag vill bara säga dig att jag älskar dig över allt, DU är mitt allt! Jag vill inte leva ett liv där du inte finns för det är du som är mitt liv. Jag klarar inte det, jag dör hellre. Sanningen är bitter, men det är så det är. Du är min livslust och min glädje. Och du är min livskärlek, min andra halva. Du har nyckeln till mitt hjärta, se nu till att inte tappa bort den, eller missbruka att jag är din. Både till kropp och själ. Jag vill vara med dig, bara dig och ingen annan. Och det ska jag heller inte, för det är du och jag nosen, det är vi! Jag älskar dig!

Ja som sagt, jag va där och vi hade massa mys :D min snygging är så underbar!

Så nu ser ju livet lite ljusare ut igen ^^ Vi håller också på att renovera badrummet, så det är fullt ståhej hemma nu, men snyggt blir det! Lägger ut bilder då det är klart ;) Min kära mor har verkligen öga för design!

Så nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon blir det plugg och träning! :D Skönt!
Så jag ska väl också bli bättre med uppdateringar ;) Å ja justja, haha läste igenom mitt förra inlägg...och gissa vad jag hittade där?...Jo typ minst 100 stavfel..haha usch fy skäms på mig. Och jag som har MVG i svenska...ser inte ut så ;) Nej men var lite stressad och kollade inte vad jag skrev riktigt, så det blev en enda stor röra av alltihop! Men det ska det bli ändring på ;)

Nu äre sovdags, ska bara slå en pling till min nos ! Puss på er och gonatt!





Och så sist men inte minst, en bild på mig ^^ (kallar bilden "hair on fire", passande va? :P)








Back!

Okej tjaaaa folket :P Som sagt, nu har jag inte skrivit ett ord på några dagar...illa!
Nej men har seriöst pluggat som in i helvete, helt sjukt. Dag in å dag ut! Och sen har jag mått /mår dåligt också. Det är mycket som händer i mitt liv just nu som jag måste ta itu med. Och jag är framförallt så besviken och så arg på mig själv, så det inte är sant. Känns som om jag bara vill ta död på mig, som om jag inte ens förtjänar att leva. Visst det jag gjorde är inte så ille på det viset, men konsekvenserna gör inte livet värt att leva. Får se hur min jävla framtid ser ut nu. Trasig?...mm antar det.

Iaf, jag har precis vaknat...kl 12. Sent för att vara mig. Men denna vecka tog död på mig så igår som jag 9 timmar och idag 10. Skulle lätt kunna sova mer men saker måste göras. Får sova mer inatt ;) Kanske 11 timmar den här gången?

Idag är planerna att plugga. Ska plugga mig matte och fysik B. Sen måste jag även skicka över denpowerpoint del till min klasskamrat och ett A4 med test på franska ;) Min franskagrupp åker till Marseille på måndag. Bara jag och en till tjej som inte följer med. Jag orkar inte med tanken på att jag rest ganska mycket det här året redan och så vet jag att då man är bortrest där pluggar man inget, och jag måste göra dte nu sistaveckorna. OCh sen så är jag inte särskilt tajt med ngn där så tkr inte det är värt.

Men jag hoppas verkligen de får en underbar resa!

Nej nu ska jag få i mig frulle å sjunka ner i matteboken igen :) puss hej!


Christofer...

...Du är det bästa som någonsin hänt mig. Jag älskar dig jättemycket. Jag vill inte leva ngt liv utan dig, och jag kommer inte göra det. För att DU är mitt liv!


ILLA!

Illa Sverige illa....hoppades verkligen på att ni skulle vinna mot de där finnarna...men men. Aja bra kämpat för silver iaf! Är ju lite stolt ändå ^^

I hate that I love you so...


Panikångest!

Nu känner jag panik inför provet...pluggandet går inte alltför bra känner jag...det är många moment som jag är osäker på. Ska käka nu och sen plugga nonstop till kl 12. Då går jag och lägger mig. Ska bli klar med kapitel 2 idag och hinna börja på kapitel 3. Innan det lägger jag mig inte. Men som sagt, svårt att plugga då man inte mår så värst bra.

Iaf, denna vecka kommer se väääldigt jobbig ut kan jag lova. Det kommer verkligen bara vara massa plugg plugg å plugg! På torsdag är min första fria dag och då ska jag och Koffe fira det med att ta en bio. Blir väl ngn bra rysare tror jag ;)

Fick precis reda på att  jag är ensam hemma från tistdag till tprsdag också. Nice...Men det kommer faktiskt vara ganska skönt. För måste få lugn och ro nu när jag ska plugga in hela matte D kursen. Så man kan sitt och plugga på nätterna utan att päronen kommer och blir oroliga över att man inte sover :P Får sova sen, på helgen :)
Tyvärr så får Koffe inte komma till mig dessa dagar...han brukar alltid bo hos mig de gånger jag är ensam. Men av erfarenhet vet jag att jag inte får lika mycket plugg gjort som jag får då jag är själv ;) Faktiskt....Varje gång har vi inte varit i säng förrän klockan 4-5 typ och jag ska upp 6 varje morgon! Gissa om jag var död den veckan...och vad vi gjorde alla dem dagarna, och kvällarna tänker jag inte berätta! ;D haha! Nej men kommer typ "inte" ens själv ihåg, vet bara att jag var konstant trött och glad ;)

Längtar bara till helgen då allt är överstökat och då vissa problem löst sig. Så jag å Koffe kan dra ut å paddla kanot i mälaren. Ska nog se till å putta ner honom i vattnet ;)







Kniven är stucken så djupt...och jag känner hur livet sipprar ut...

Jag undrar då, vad är livet egentligen värt? Om allt man hoppas och tror på bara visar sig vara falskt, en enda stor lögn? Om det man lever för och ger hela sig själv till, bara tar och trycker ner en mot marken, vad gör man då? Vad är det då värt?

Det gör så ont så jag knappt kan beskriva det. Jag blundar och försöker se djupare in i mig själv, för att hitta de små källor av lycka. Leenden som lägger sig varmt om hjärtat. Men denna värme kommer aldrig åt kärnan i mitt inre. Och jag känner hela tiden hur kylan åter tränger mellan och biter sig iskallt fast i mig. Så kallt så smärtan skulle kunna liknas vid skärsår, om inte värre.

Hjärtat pumpar ut blod i min kropp, slag efter slag. Varmt blod som borde sprida värme, men jag känner inte den.  Jag är lika kall ändå, som om det vore iskallt strömmande vatten i mina ådror istället. Och syret räcker inte till, och jag tar därför djupare och snabbare andedag som ändå inte fångar upp tillräckligt med syre. Jag börjar hyperventilera och känner hur allt snurrar i huvudet.

Bilder kommer upp framför mina ögon, minnen från stunder som gjort livet värt. Men dessa minnen är ju falska? För mig är de iaf falska. Det spelar ingen roll om känslorna fanns...finns...Jag klarar inte av att leva med den lögnen och det sveket. Jag klarar inte av att bli trampad mer på för jag ligger redan på den djupa botten. Blir jag nertryckt lite till, går jag sönder. Sprickorna som redan finns i mig kommer spricka helt och allt som stödjer mig och min kropp kommer falla isär och det finns inget som kan laga mig längre.

Varför är det jag som ska utsättas för detta? Jag förtjänar inte det. Jag går långt ifrån kanten, så långt att även om jag lägger mig raklång, så kan jag fortfarande inte sträcka ut handen över stupet. Men inte du, du går precis på kanten och du tippar snart över, ett steg till...ett enda...och det finns inget mer som kan rädda dig.

Det gör så ont att behöva inse det. Allt kniper inom mig, och den smärtan är så outhärdlig att inte ens tårar kan lätta på trycket. Inte ens den mörkaste natt, är lika mörk och dyster som mitt inre är just nu. Jag vet inte om jag klarar det. Snälla rädda mig, för jag släpper taget snart. Jag klarar inte det.

Varför är jag gjort för att älska? Och inte vem som helst, utan jag är gjort för att älska en utav jordens alla skapelser. Född för att vara där bredvid...och ändå så blir jag bortstött. Känner hur jag blir puttad allt längre ifrån och det tär på mig. Bandet som byggts up håller kvar hela mig och ena änden av det bandet sitter djupt inne i mitt hjärta. Om jag blir bortstött lite till, slits mitt hjärta ut. Men det är bara för att jag älskar. Jag älskar så innerligt. Och tro inte att jag inte vet vad älska är. För om det är något jag vet, så är det just hur det känns att älska.

Jag skulle hellre dö än att leva utan denna kärlek. Men den måste vara ren. Annars dör jag ändå, med en långsam död. Tinar bort och blir ett med minnet som kommer leva med det jag kallar min andra halva.

Min andra halva, en del av mig, delen där mitt hjärta sitter, där kärnan till liv finns...försvinn inte. Gör inte så mot mig. För jag tar det inte längre. Kan kan inte. För det gör ont. Jag är påväg tillbaka till stadiet där jag inte kan få en lugn blund...där drömmarna tar och drar ner mig i en sörja av sorg, olycka, rädsta och smärta. Smärta framförallt....

Det gör så ont och jag är så rädd att det inte ska försvinna. Och jag är så rädd att förlora...

Och jag hatar att jag älskar så mycket.

Och nu har jag knappt ord kvar. Mina händer är iskalla och snart kommer hela min kropp bli lika kall, centimeter efter centimeter.

Men ändå så älskar jag. Snälla låt mig älska, stanna hos mig så som jag vill ha det. Låt känslorna stanna så högt upp som de är, dra inte ner dem och smutsa inte ner dem. För då försvninner jag.

Jag vet nu, att jag älskar.


Dagen går...

Nu har jag pluggat matte ett tag, dock så var det ganska mycket pauser hit å dit...Vet inte varför men har typ myror i byxorna haha ^^ Ska nog ta en springrunda snart, kanske springer till gymmet, tränar lite och springer tillbaka hem :) DÅ är jag sjukt duktig...men får se om jag orkar. Måste plugga matte så att jag sedan får tid och kolla på hockeyn ikväll ;) Vem tror ni vinner? Blir sur om finnarna vinner...hmm fast silver är ju inte dålig. OCh Ryssland tog ju brons så det är lugnt ;) 

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12! Snacka om att få chansen att vila ut sig ;) Fast måste till "ett ställe" först för att kolla en sak...inget jag är särskilt pepp för.

För övrigt är dagen ganska trist...sov inge vidare bra. Drömde mardrömmar hela natten, kallsvettades och bara mådde väldigt dåligt. Och jag kan knappast säga att jag egentligen mår bättre nu. Men jag tar det just nu och blundar för problemen trost att jag hela tiden känner hur det svider inom mig. Det gör så jävla ont så det finns inte, så ont så jag hellre bara skulle vilja blunda oc försvinna och inte komma tillbaka...Varör jag? 



Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen idag! Helt sjukt, en söndag går jag upp klockan 8! Nej, till och med 10 i 8. Och det var ju inte som om jag la mig särskilt tidigt. Min älskling skjutsade hem mig så jag var hemma klockan 20 i 2, så jag var väl i säng klockan 2. 

Igår var jag över hos Koffe och myste med honom, sist vi träffades var förra helgen. Den här helgen sover jag inte hos honom heller just för att jag har så mycket plugg, *snyft*. Och tyvärr så missade vi typ hela Eurovision eftersom vi var helt inne i vårt lilla umgänge. Nej men såg slutet, och jag kan säga att jag inte var nöjd med vinnarlåten. Någon annan som känner som jag? Hoppas det annars har ni ingen vidare smak hehe ^^

 Men iaf, planerna för idag är ju att plugga, och det är ju anledningen till varför jag gick upp så tidigt. Ska skriva ihop ett schema som jag ska följa under dagen, blir lättast så, annars så är det ju lätt hänt att man börjar göra massa annat :P Jag tycker iaf att det händer väldigt ofta. Och inte är det lätt med facebook heller….trots att det inte finns ngt roligt där, ingenting händer, så blir det så att man sitter kvar  i onödan ändå och gör jag vet inte vad :S Har flera gånger funderat på att inaktivera konton, bara för att få lite plugg ro…men aldrig blivit av ;) 

Nej men nu ska jag sätta igång. Ska beräka derivatan av en sinus och cosinus funktion. Önska mig lycka till! :)




Fredag den 13, ngn mer förutom jag som drabbats?

Nej, idag var dagen inte så speciellt bra...Och det slog mig precis att idag är det faktiskt fredag den 13.  Och jag får det nu förklarat varför min dag bara blivit sämre och sämre.

Iaf, jag vaknade och kände att allt var ju precis som vanligt. Hann med allting och kände mig varken stressad eller speciellt nervös inför det kommande provet. Men så när jag springer till bussen sen så flyger min mobil ut fickan på mig och landar med skärmen på asfalten. Jag går fram och tänker, äsch så mycket kan den väl inte ha skadats. Men då jag tar upp min kära, inte nu längre fina mobil så får jag en chock. Hela skärmen är helt trasig! Sprickor över hela skärmen, ser precis ut som ett spindelnät....:( Och a, eftersom det är en touchscreen så kan jag typ inte göra någonting med mobilen nu, och det värsta av allt är ju att jag inte kan sms:a! Jag menar sms kan ju vara jätteviktigt, om något har hänt eller bara meddelan ngt snabbt till ngn då man inte kan ringa upp pga lektion tex. Usch, blev jätteledsen :( Och jag har inte ens haft den ett år!

Sen så vädret idag, det är ju knappast det bästa! Har inte sett en enda solstråle på hela dagen :( *snyft* A, sen så vare lite fler grejer som hände men orkar inte skriva massa tråkigheter här, ska istället försöka göra det bästa utav situationen ;)

Så nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn, hoppas Sverige vinner!


Mohaha fuck u!

Haha Ryssland vann! Love you Russia! Vi är bäst! Ni Kanadensare kan ta å slänga er i väggen!

Славься, Отечество наше свободное,
Братских народов союз вековой,
Предками данная мудрость народная!
Славься, страна! Мы гордимся тобой!

                        =

Var ärat, Fosterland du vårt fria,
Brödrafolkens sekellånga förbund,
och våra förfäders folkliga visdom!
Var ärat! Vi stolta är över dig!

 


Russia! Kom igen nu!

Just nu leder Ryssland med 2-1 mot Kanada! Så ska det vara håll i nu!

Justja, klart jag hejar på Ryssland då jag själv är halvryss ;) Min mamma kommer från ryssland och jag pratar flytande ryska med :) tillbringade varje sommar där förut :)

Så joo...JAG ÄR EN RYSSJÄVEL JAG! :D


Vi är snygga iaf och vill inte se ut som russin vid 30 år!

Vad är smink egentligen? Smink, det är en rad olika kemikalier som är dödliga för celler som vi stackars tjejer kladdar på våra ansikten varje dag för att en bunt idioter sagt att vi inte är snygga annars. Vad är det för skitsnack? Vi är hur snygga som helst utan smink!

Visserligen kan smink göra mycket med vårt utseende, det kan få oss att se äldre ut, det kan framhäva drag, de kan dölja vissa mindre snygga drag man har och det kan också göra en ful (om man nu inte kan sminka sig :P). Jag vet av egen erfarenhet att jag ser några år äldre ut med smink, vilket jag visserligen gillar. Det framhöver även mina drag som mina ögon osv. Och ja, ska jag ut på fest  så har jag självklart smink för att se "snyggare ut". Men det är ju egentligen bara en stor lögn, jag ser väl inte snyggare ut bara för att jag har massa gift kladdat på mitt ansikte?

Jag vet att den naturliga skönheten alltid är vackrast egentligen. För att en naturlig skönhet kan man inte skapa, den föds man med och lever med hela livet. Resten går att fixa, och då är det redan fejk. 

Jag blir så arg på samhället som säger att tjejer måste ha smink för att vara snygga. SKitsnack! Stackars alla små flickor och fjortisar som börjar lägga på ton med foundation och mascara då de bara går i mellanstadiet. Helt sjukt! Hur de förstör sin hud! Folk säger att ja men titta på hur alla tjejer ser ut då de tvättar bort allt.

Ja visserligen kanske det är så, men det är ju bara för att omgivningen har vant sig vid tjejen med smink på. Man ser annorlunda ut utan, och efetrsom man inte är van vid den åsynen kan det verka konstigt. Men vänjer man sig vid ansiktet utan smink, med lite "kortare" ögonfransar och inte så puder-brun hy så kan man se att det ansiktet faktiskt är minst lika sött utan smink! Då framhävs andra saker som man i vanliga fall inte ser.

Kommer ihåg vad Koffe sa till mig när jag kom ut ur duschen en gång: Oj vad söt du är, vad har du gjort? Jag: Eh, ingenting, har precis tvättat av mig allt smink och släppt ut håret...
Han: Men vad söt du är, du är ju naturligt vacker! Du behöver ju inget smink för att vara fin!

A, ngt i den stilen. Vet ni hur glad jag blev? Och precis så är det, och så är det för alla!
Våga vara er själva, och inte beroende av massa mink och grejer.

Dessutom en till sak, vad är det för kul att se ut likadan varje dag? oavsett om det är vardag eller fest?
Alla fjortisar tycker jag ser likadana ut hela tiden! Till vardag kan man väl ändå vara lite mindre fixad, för att sedan när det är dags att gå ut tex, vekligen se ut som en "drottning". Då folk säger, oj vad fin du är! Det är ju då man vill att folk ska veta att man faktiskt gjort till sig lite, jättetråkigt om man är likadan hela tiden!

Så tjejer, våga vara er själva och tänk på er hälsa! Vill ni se ut som skruttiga russin i förväg eller? Jag vill iaf inte det och tänker inte förstöra min hud bara för at samhället som vanligt snackar nonsense!

Jag å min älskling, sista kvällen i Rhodos!


Naturlig men snygg!

Tänkte bara lägga upp lite bilder på dagens klädsel!
Hade vanla jeans, en söt blus och söta skor som är lite klackade och hur bekväma som helst! Verkligen! Kan gå hur länge som  helst i dem, utan att bli det minsta trött och samtidigt känna mig lite snyggare än vanligt!

Eftersom de var prov idag så blev det inget smink och uppsatt hår, för att inte ha ngt att irritera sig på eller störa sig av under provet. Jätte skönt att gnugga ögonen utan att bry sig för att piggna upp lite ;)

Så kände mig väldigt naturlig idag och ändå söt :) Och så tycker jag att alla tjejer borde kunna känna sig!




Dejt med en fransman?...

...Nej tack, jag tror inte det!

Som sagt, idag påväg till gymmet så blev jag stoppad av en man, strax under 30. Jag gick till busstationen och tittade ner i mobilen då han helt plötsligt går bredvid mig och säger hej. Jag säger hej tillbaka för att vara artig men fortsätter att gå. Plötsligt går han snabbare och stannar framför mig och säger:

Han - You are very beautiful!
Jag -  Thank you...
Han - Do you speak french?
Jag - Ehm...I do actually study french but I do not speak that fluently..
Han - I can teach you french and you can teach me "svenska"?
Jag - No, I don't think that's such a good idea.
Han - oh...why not?
Jag - Excuse me, but I don't have time to talk. (jag börjar gå igen)
Han - I have to go my work now, but do you want to meet me later?
Jag - NO! I have a boyfriend.

...säger jag irriterat och går förbi honom.

Vad ska man säga? Säger bara "haha" xD Kul, men jag bryr mig verkligen inte om andra än min underbara pojkvän. Så det blir jobbigt i sånna situationer, fast ska jag vara ärlig så är det rätt kul å dissa sådär också ^^ Jag vet ju själv att jag har min älskling och känner mig altid lika stolt när jag säger det! Att jag har en pojkvän! Och inte vilken som helst, utan världens underbaraste!

Det är faktiskt sjukt hur mycket kärleken kan göra med en. Jag har vekligen slutat att bry mig om andra killar sedan den dagen då jag insåg att Koffe är den rätta för mig. Jag ser inte ens andra killar. Jag bryr mig inte. Jag kan disskutera utseende och säga att ja, han ser bra ut tex. Men jag BRYR MIG INTE. Det som är skillnaden. Älskar Koffe så mycket så det är sjukt!

Detta är min underbara man!



Sommar i mitt hjärta!

Åh jag såg en jättefin fjäril idag! Blev så himla glad så jag vet inte vad! :D

Iaf, nationella gick bra idag :) Eller det gick okej, som vanligt typ, man förstod en del och en del satt man som ett jävla frågetecken på. Nu återstår det bara att se resultatet...hoppas verkligen på bra, jag skulle bli överlycklig då. Skulle gråta av glädje tror jag....

Jag vet, verkar som om jag överreagerar...men saken är att jag haft lite svårigheter med engelskan, och nu när jag änrligen blivit bra så har jag världens häxa till lärare...(hoppas hon inte läser detta) :O Asså okej, hon är väldigt trevlig, snäll och rolig, jag skulle tom kunna tänka mig att vara "kompis" med henne (ni fattar vad jag menar) men när det kommer till betygen...ja då är hon inte att leka med.

Och ja juste jag glömde ju berätta igår, att jag har fått tillbaka mitt gamla jobb! *tummen upp* Det hette Securia förut men nu heter "vi" My Safety ;) har ni på senaste tiden sett en liten afish om en borttappad plånbok på bussen? Ja då är det detta företag som fixat den ;) och där är jag anställd nu igen ;) Så bara å säga till om ngn vill ha en riktigt bra försäkring, så fixar jag det ;)

Aja, slutade riktigt tidigt idag, som alla torsdagar, så jag drog självklart iväg till gymmet. Börjar bli ganska känd där nu :P Nej men det va skönt! Nu ska jag äta snart och ikväll blir det boxning och sen franska plugg...nationella imorn ju :/  Och ja justja...har fått giltig av rektorn att få gå utökat program med 100 poäng eftersom jag e duktig ;)  Och jag fick läsa psykologi som jag ville tillslut! :D Som sagt...en sjukt bra dag hittills! Och min underbara pojkvän är lika söt som vanligt han med!


Heja Sverige! Du gamla du fria *fjortishjärta*!

Yes, Yes. Yes!

Va bara tvungen att göra ett till inlägg, för vet ni va?...jo SVERIGE VANN MOT TYSKLANG! 5-2! Wihoooooo heja Sverige!  Klart för semifinal då ;) Vi är så bäst!

Kan man jämföra kärlek med cola tro?

"Du är världens sötaste sak! Du är till och med sötare än en mini-colaburk!"

"Du som är söt! Blir mer bubblig/pirrig i magen av dig än en stor 2 liters cola pet-flaska!"

That's just love!

Livet är ju ganska jobbigt ibland...

Okej, helt ärligt så har jag nu suttit och lyssnat på BBC Online Radio i en och en halv timma..om inte två timmar. Mina öron är svettiga från mina hörlurar och trötta från att lyssna på engelskt tal. Skulle lätt kunna åka till Afganistan nu för lite omväxling (?!). Och jag kommer nog verkligen börja tala brittisk engelska nu igen...som jag gjorde efter min London-resa. Haha Koffe kommer inte gilla det ;)

Men ska jag vara ärlig, så var det väldigt intressant! Haha lyssnade bland annat på en debatt mellan Nya Zeelands premiärminister och en debbatör. Haha han ministern fick försvara sig ganska mycket :) Och visste ni, att vissa personer som har/har haft anorexia även lider av en typ av minnerförsjkutning vilket gör att deras hjärna fungerar som ett datasystem där de exakt kommer ihåg varje dag av deras liv, de kan beräkna exakta datum och veckodag och berätta vad de gjorde. Rätt fascinerande! Beror på brist av förmågan att typ kunna förstå andra människor och sig själv eller nåt. Jag vet, det låter helskumt, men som sagt, vetenskap är inte alltid förklarligt ;)

Dessvärre har jag suttit still på en stol nu i typ 3,5 h nu...illa! Kommer säkert få ont i magen igen :( Måste röra på mig! Men men...haha desto bättre att det inte kan bli ngn latmask av mig inte ;)

Har även hunnit fixa mina naglar, medan jag lyssnade! Två flugor i en smäll eller "two birds with one stone" som man säger på engelska ;)

Nä men nu ska jag göra massa gamla nationella prov och sen kanske sova...har jag verkligen tid med det? :S ser ut som om jag får sova i helgen...med matteboken under kudden! Great!


Lat som jag e så svarar jag istället för att berätta ;)

Ja eftersom jag inte orkar skriva om mig osv så är jag en totalfjortis i detta inlägg och svarar bara på lite frågor :)

Vad är det värsta du varit med om? - En isident som hände då jag gick i åttan, förräderi i högsta grad.
Om du fick en miljon, vad skulle du göra då? :D - Dela med mig av pengarna till nära och kära, resa på lyxsemester med min älskling och spara resten av pengarna till då jag flyttar hemifrån.
Några planer inför sommaren? - Njuta av sommarvärmen med sötnosen!
Hur ser en perfekt dag ut? - Vara med min pojkvän och bara känna hur underbart allt är!
Om du hade en banan att leva på i 1 vecka, hur hade du då delat upp den för varje dag? - hade frossat ihjäl mig på den enda bananen första dagen, sen skulle jag dö av svält!
Hur gammal är du? - sweet 18 ;)
Vad har du för intressen? - Eh oj, har många :D Musik och fysiska aktiviteter där bland :)
Vilken är din favorit låt genom tiderna? - Har ingen så, hittar alltid en låt som jag knarklyssnar på, sen tröttnar jag å då e den inte bra alls längre ^^
Vart bor du? - Stockholm ;)
Har du några husdjur? - Yes, en katt. Ras: Devon Rex. Namn: Bellatrix, kallas Bella :)

Har du syskon?
- nope
Vad har du för drömmar? - Att utbilda mig till läkare
Vad vill du bli för något? - haha läkare, cardiolog eller neurolog
Har du någon pojkvän? - världens underbaraste!
Favvorit glass? - hehe vanilj :)
Favvorit mat? - grillat!
Vad har du för telefon? -vivaz
Favorit godis? - white chocolate ;)
Hur lång är du? - 165 typ
Vilken är din favorit film? - White oleander :) och massa mer som jag inte kan namnet på (a)
Favoritfärg? - Lila :)
Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö? - Koffe, Koffe och åter Koffe :)
Favorit skor? - klackar ^^
Har du bra självförtroende? - Varierar :)
Hur länge har du och Christofer varit tsm? - snart 8 mån :)
Din favvo mascara? - Max Factor, false lash effect
Kompisar? - Många men favoriterna Julia, Sofia, Tim och Ivan :)
Tårta/Glass? - glass
Cykel/Buss? - Cykel ^^ eller gå på vintern :S
Vad är det bästa du vet? - att vara i min sötnos famn
Vart skulle du helst vilja resa om du fick välja? - just nu...hmm dunno :O
Finaste minnet? - Privat ^^
Vad är det bästa du vet? - pojkvännen, familjen och vännerna
Vilket år är du född =O? - 1993
Vem är du ihop med? - Christofer :)

Vilken skola går du i?
- höhö den frågan vågar man inte svara på, vem vet vilka ni e för ena ;)
Vilka serier gillar du? :D - House! Å Solsidan :)
När/Om du gifter dig, vart skulle du vilja åka på din smekmånad? - Caribien :)
Vilken färg har du på din tandborste? - eh....ofta man kollar? ^^
Vart vill du helst av allt vara och göra just nu, om du fick välja? - Ligga på en skön strand med min sötboll och lyssna på musik!
Musik du lyssnar på? - allt möjligt :)
Favvo djur ? - Varg :)
Är du bra på bowling? :) -Jodå, jag e bäst jag lovar (a)....ehm...
Om du fick flytta till ett ställe på hela jorden, vart skulle du flytta? =) - Oj svår fråga...ngt varmt ställe iaf :)
Hur sminkar du dig en vanlig dag? - Mascara å läppglans, thats it :)
Hur sminkar du dig om du ska på något speciellt tillfälle t.ex. fest? -Puder, mascara, kajal kanske ögonskugga å starkare på läpparna :)
Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig? :) - glad och målinriktad. Och snäll såklart ^^ å väääldigt flumm å konstig :P
Det pinsammaste du varit med om?:) - Haha om det är pinsamt ska man ju inte ställa ut det inför folk? behåller det för mig själv :P
Vad är din hobby?:) - Fråga min kära pojkvän ^^ ;)
Vilket är ditt favorit land?;)<33 -  Sweden, here we come :)
Vilken klass går du i? - Nv09C, om det säger er ngt?
Vad är ditt favoritämne i skolan?? - naturvetenskapliga ämnen samt musik ^^
Vad gör dig glad? - Min man och då jag lyckas! ;D
Vad föredrar du sommar/vinter? - Summertime!
Julmust/cocacola? - cocacola ofc ;)

Människor...tss inget speciellt alls.

Vi människor tänker väldigt bra om oss själva egentligen, bättre än vad vi är. Vi tror att vi är de smartaste, snyggaste, snällaste osv varelserna på jorden. Men så är nog inte fallet, om man tänker efter riktigt noga.

Jag vet själv att jag personligen kategoriserar människan högst upp på pyramiden bland alla andra varelser. Men varför gör jag det? För att jag själv är en människa? Vi har egentligen bara tur att vi har en kropp som är skapad nog för att kunna flytta på verktyg, att vi kan handskas med eld och vassa redskap för att sedan kunna bygga allt annat som hjälper oss till att vara predatorn, och till den varelse som i stort sett styr över vår jord och allt som finns på den.

Men jag ska nu förklara ett par simpla moment. Tar utseende först. Vad skulle vi människor vara utan kläder? Knappast skulle vi alla vara så snygga som vi tror att vi är. De människor som har snygg kropp naturligt, visst, en vacker syn för resten som med hjälp av kläder kan dölja alla sina "fel". Men titta på de flesta andra djuren. De har inget som smyckar deras utseende, allt de har är naturligt så som vi har hår på huvudet, det är våran naturliga utsmyckning. Kolla på alla hundraser som finns, vilka variationer i färger och mönster! Och oavsett om det är natt eller dag är de specis lika fina! Leoparder då? Wow, vi själva använder motivet i deras päls på våra kläder. Alla fåglar som finns då? Tror inte ett enda klädesplagg kan efterlikna den skönheten som de jämt bär på sig. Fiskar då? Fjärilar och andra kryp då? Ja...hur ser vi ut i jämförelse med dem om vi inte har kläder, smink och massa annat?

Vilka funktioner har vi? Vår kropp är inte särskilt funktionell egentligen. Vi har varken styrka som många andra djur har. Vi är inte lika snabba heller. Vi har inte samma reflexer, syn eller hörsel. Inget av det har vi. Vi har bara tur med vår välutvecklade hjärna som låter oss att komma på redskap som sedan uppfyller alla dessa funktioner.

Intellektuellt då...ja visserligen är vi smarta och kan använda oss av elektronik och andra redskap för att kunna åstadkomma det som vi inte fått naturligt. Vi kan tala och kommunicera vilket öppnar många vägar för oss. Men det kan väl andra djur också? De kommunicerar dem med. Flockdjur, bara titta på hur väl allt är organiserat där och uppradad vem som intar vilken plats. Vi skulle ju bara bråka om att få vara bäst, för vi vill alltid vara bäst, vi ser oss som bäst. Och vår talförmåga...ja vi säger att hundar tex inte kan prata, bara för att de inte kan säga de ord och det språk vi använder. De har ju sitt egna! Jag menar, som om vi kan göra och härma de ljud de kan framföra? njaaa jag tror inte det. Så då betyder det ju inte att vi är bättre. Bättre kommer vi först vara då vi kan tala på alla världens djurs språk plus vårt eget. Än så länge är vi bara en i mängden.

Ja, som sagt så finns det en hel del att skriva om varför vi människor inte är så bra som vi tror. Och det är väääldigt dumt av oss att placera oss själva som predatorer. Predatorer är ju de som inte har ngn naturlig fiende och är den som äter alla andra. Men vad skulle hända om vi skulle bli placerade mitt ute i ljungeln utan redskap? Vem tror ni först äter upp oss, vildhundarna, ngn stor orm eller kanske ngt kryp? Tänk på det ni...

Men som sagt, detta är bara tankar och funderingar, jag själv tror trots alla mina resonemang att människan är bäst :) bara för att jag själv är det och för att jag enbart kan bli kär i en människa, därför avgudar jag människoskapelsen, trots att vi egentligen kanske bara är waste of time för jorden eftersom vi bara skräpar ner, vi kommer inte med ngn nytta :) Men men, vi ska väl ta för oss så länge vi lever ;)

Här är en bild på min katt Bellatrix och hennes fem kattungar som hon hade i höstas :) Så underbart söta!



Solig dag med humöret på topp!

Yes idag är det riktig sommar igen :D Och hela dagen känns ju helt suverän idag! Skola som vanlig men en väldigt skön skoldag, inget direkt ansträngande förutom matten då, där jag och Sofia inte lyckades lösa ett väldigt enkelt tal...hmm dags och repetera kap 2 tror jag ;) men jag ska klara MVG så det så! Och säger jag det, så blir det så!

Iaf, hade dock hemskt ont i magen under mitten av dagen, det är som vanligt mina magproblem som alltid krånglar, så fick inte i mig ngn lunch :( men ska se till att äta nu när jag äntligen kommit hem :) Var iväg en sväng på gymmet också, dock bara 30 min och körde lite kondition, måste nämligen röra på mig för att må bra :) Och sen var jag förbi posten och skulle hämta ut ett paket. Problemet var ju dock att jag hade helt glömt bort att ta med mig avviseringsnumret...och då får man inte hämta ut paket, även om man hat legitimationen med sig, men gissa vad...Haha jag fick hämta ut paketet ändå ;) är man bäst och charmig så är man ;) haha nä men kände mig faktiskt inte speciellt märkvärdig idag, men men :)

Hade på mig en söt och färggklad klänning idag, snygga nya skor i grekist stil och solbrillor som jag köpte då jag var i Rhodos med älsklingen ;)

Lägger in en bild med den klänningen senare :) måste fixa bilden till ett giltigt format först -.-


Nu fan får ni ta å ge er grabbar!

Hur fungerar egentligen ni killar? Om ni tror att ni kan fånga en tjej genom att vara dryga, inte svara och inte skriva eller ta kontakt med henne, så kan ni ta och slänga er i väggen. Det kanske funkar med vissa blåsta tjejer som inte har särskilt mycket vett i huvudet och som inte kan sätta värde på sig själva, men JAG tillhör då INTE den kategorin. Ska man ha min uppmärksamhet får man fan ta och stoppa undan sitt ego och faktiskt visa att man bryr sig.
Jag blir inte mer kär för att jag får springa efter killen eller sitta och vänta på samtal. Tvärt om, jag blir bara ledsen och irriterad. Det många tjejer gör i sådana situationer är att de på en gång är urgullinga och bara är jätte söta för att de tror att de själva gjort ngt fel. Men i de stunder då JAG VET att jag INTE gjort ngt fel, utan killen bara beter sig som om han vore gjort av guld, ja då visar jag framtänderna. Jag vill minsann bli behandlad som om jag vore något alldeles speciellt och inte bara ett av de flera minljoner hål som man kan stoppa kuken i som ränner runtom på gatorna. För nej, som jag sa, jag tillhör inte denna kategori.

Dock så vet jag att jag varit taskig själv eller gjort ngt, så självklart gör jag allt för att gottgöra det. Som sagt, behandla andra så som man själv vill bli behandlad.

Detta skriver jag mest pga att jag haft en disskusion med en person som hävdar att om man struntar i tjejen blir hon mer sugen och lägger mer krut på själv. Visst det funkar i det stadiet då man leker katt å råtta som jagar varandra, men inte inom ett förhållande. Sådant beteende skapar bara oro och massa tankar som sedan leder till problem. Så nej, är man i ett förhållande, då visar man känslor, för det är precis det ett förhållande går ut på. Man älskar varandra och visar det också!

Så, nu vet ni killar och tjejer (framförallt killar) som inte verkar ha ngn som helst aning om hur man hanterar sin flick/pojkvän :)

 

Mys-time

Nu ligger jag i sängen med engelskaboken bredvid mig och känner ingen press för att sova än, har trots allt sovmorgon imorn till halv 10, så behöver inte gå upp förrän halv 8 ;) eller 8 å så kan jag stressa lite sen ^^
Eller a, egentligen ska jag vara i skolan kl 9 eftersom jag ska ställa upp som serveringspersonal inför studenten för treorna, men det skippar jag, vet exakt allt de kommer säga eftersom jag var med förra året ;) så no stress :D Imorgon är också den sista prov-fria dagen denna vecka...suck. Men men, bara och bita ihop, sen blir det sommarlov och detta lovet ska mig fan vara det bästa någonsin! Eller hur? ;)

Jag å Julia på bilden :)



Hemma :)

Så nu är jag hemma efter att ha tränat, körde lugnt men länge eftersom jag har en lite skadad fot :) men det kanske bara är bra om jag rör på den så länge jag inte övertränar? :) tror det ;) iaf, jag ska nu börja ett nyttigt liv med nyttig och bra kost samt träningar i lagom mängd :) börja för ett tag sen men lite svårt att bara bli helt nyttig från att vara ganska så onyttig å slapp hehe :P var en "tränoholic" förut men slutade förra terminen, och nu kommer jag igång igen och är åter på nytt tränoholic ^^ känns skönt :) måste bara se till kosten nu också :)

Här är jag förra sommaren:



Att det finns så mycket i livet som kan rubba ens balans...helt sjukt egentligen. Jag har många gånger känt att mår jag dåligt under en långre period så orkar jag inte med någonting, däremot blir jag arg och vet att det kommer att lösa sig, a då drar jag lätt ut och tränar för att bli av med känslor. Det är faktiskt ett jättebra tips, känner man att man vaknade på fel sida av sängen och att hela dagen bara är sämst, eller som vi tjejer kan uppleva det en gång i månaden, så kallat pms, så är det bra att träna för att få ut energi. Då orkar man inte gå omkring och grina på folk sen ^^ För under sånna dagar rår man inte för hur man reagerar på situationer och hur man hanterar människor runt omkring sig. I mitt fall blir mina offer oftast min mamma och mina pojkvän konstigt nog. De personer som jag är närmast.
Det beror nog delvis på att jag så känslomässigt är så nära dem att jag lätt har för att vara mig själv och bara slappna av vilket innebär att jag inte kontrollerar mig i situationer. Är man bland folk tänker man ju oftast på vad man säger och gör, för att folk inte ska tycka illa om en eller bara för att inte såra ngn i onödan. Egentligen bör man främst tänka på personerna man älskar mest, om att inte såra dem. Men känslan av att de förstår mig gör att jag inte alltid gör det. Dock så är ju den stora nackdelen med det att jag också just i sådana stunder får som mest ångest och skuldkänslor....hmm en ond cirkel...

Nu ska jag i vilket fall som göra några sista styrkeövningar och sen stretcha :) Sen blire duschen och sängen med pluggböcker, blir engelska nu, matte plugga jag innan träningen ;)

Sommar or what? :D

A idag var det som sagt en riktig sommardag! Hur härligt som helst!
Jag tillbringade en hel lunchtimme idag åt att bara ligga i gräset utanför plugget med mina två töser Julia och Sofia och sova. Kände verkligen hur solen stekte på rejält...men skönt var det! Dock alldeles för varmt att ha på sig jeans...så imorgon blir det mindre kläder garanterat ;)

Snart ska jag iväg på träningen också, ska bli riktigt skönt att få träna av mig all stress som hela tiden finns där och pressar på mig. Slutet av terminen innebär ett berg av plugg...nu är det dags att börja oroa sig och stressa inför matte D provet som kommer nästa vecka. Undrar hur det går? Usch....
Vet inte ens om ja kommer ha tid att vara med Koffe...mår jätte dåligt av bara den tanken men jag vet att det handlar om en helg, och jag måste verkligen klara av det provet och dessutom få MVG på det. Annars kan jag säga bye bye läkarutbildning...men men, den frågan får jag ta på fredag.

Tack vare det underbara vädret idag fick jag massa längtan efter att bara åka in till stan, sätta mig där vid slussen med glass och lyssna på ngn ny redan urtjatat sommarhit. Så som man gjorde förr i tiden då man faktiskt var så bekymmerslös och hade tid med sånt. Men snart är det sommar, då ska jag minsann ta med Koffe på grönan och åka frittfall (kan vara snäll mot honom och skippa tilt så han slipper få sina juveler krossade :P). Och så är det bara ett måste att åka Insane. Den är grymt rolig fast jag måste nog erkänna att den kändes som allra bäst första gången jag åkte den, sen har den bara blivit som en bland de roligaste atraktionerna, men inte den roligaste som jag trodde att jag alltid skulle tycka.

Och så vill jag åka till Kolmården och titta på vargarna ^^ det är vissa av sommarens måsten :) Hoppas bara på att det blir en bra och varm sommar nudå, i värsta fall får man väl gå ut i regnet och säga "hej svensk sommar" :)

Nej men nu måste jag verkligen plugga :)

Jag och min nos i Rhodos på bilden :)


Jag då :)

Det där var ju som sagt mitt första inlägg som jag ville skänka till min underbara pojkvän :) Men jag säger som så, jag orkar heller inte skriva en lång presentation om vem jag är utan det kommer komma fram så småningom. Jag skapade denna blogg i första hand för att kunna skriva av mig ibland. Känslot och tankar som jag alltför ofta har surrandes i huvudet på mig ^^ Men som sagt, det kommer mer...Nu ska jag väl tillsvidare sjunka ner i en ganska så tråkig franska bok då jag har nationella i franska steg 4 imorgon...kul. NOT. Men a, det får man ta :)

Hej så länge :) Å här kommer en bild på mig tagen då jag och min sötnos Koffe nyligen var i Rhodos (min födelsedagspresent)!




Mitt första inlägg, skänker jag till min livs kärlek!

Mitt första blogginlägg tänker jag skänka till en person som förändrat mitt liv helt och hållet. Inte bara min vardag och hur livet ser ut, dvs vad jag gör och vad jag spenderar helgerna till, utan också den person jag är. Jag brukar säga att jag och min personlighet förändras dagligen, eftersom personligheten delvis kommer från hjärnan och hjärnan influeras varje dag av allt vi ser och hör. Vårt tankesätt tar varje dag ett litet steg åt ett eller annat håll, och med det förändras våra känslor och hur vi hanterar olika situationer vilket i stort sätt bygger upp vår personlighet. Men med Dig tog jag ett stort kliv fram. Jag har tagit små kliv bakåt också, men dessa har alltid försvunnit då Du åter tar tag i min hand och hjälper mig med de stora stegen fram.

Vad skulle jag göra i denna stund om jag inte den dagen hade träffat Dig? Vad skulle jag tänka på i stort sett all min vakna tid? Vad skulle jag prata om så fort jag fick chansen? Och hur skulle framförallt jag vara? Du fyller en så stor del av mig, så det knappt går att beskriva.

Vad ägnar en människa egentligen sin vakna tid åt? I sanningens ord så är den mänskliga skapelsen ett enda stort ego...Vi tänker på oss själva hela tiden. Vårt förflutna, nuet och vår framtid. Men du har förändrat allting. För när jag kollar in i framtiden, då ser jag ju bara Dig. 
Det sägs att vi tjejer tillbringar alldeles för mycket tid framför spegeln (fast tro mig, killar är minst lika utseendefixerade), kollar och fixar med vårt utseende för att passa in. Men skillnaden nu när jag kollar mig i spegeln är att det enda jag tänker är hur Du vill se mig. Jag söker heller inte bekräftelse från andra, det som ger mig störst bekräftelse är hur Du tittar på mig. Din blick och Ditt leende säger allt, och det räcker.

Det är Du som får mig att vilja lyckas. När jag inte vill sätta mig med dessa högar av böcker gör jag det endå för att jag vet att belöningen för det blir att Du känner Dig stolt över mig, och det är allt jag behöver. Dina ord och vad Du tycker betyder och väger mer än allt annat. De stunder i livet då jag känner att jag bara vill försvinna, inget är värt den smärtan jag känner, så kämpar jag vidare för att få vara med Dig.

Men förutom den tid då jag är vaken, finns det timmar då jag är borta bland drömmarnas värld. Men även då finns Du där. Hur många gånger har jag vaknat upp och sagt att jag drömde om Dig? Många...men tro mig, det är så många fler än vad Du vet om. Skulle jag berätta varje dröm, ja då skulle nog Du tro att jag är besatt. Fast vad ska jag göra åt saken, det är ju så det är egentligen. Jag älskar Dig så djupt att jag faktiskt är besatt av Dig.

Där jag somnar som bäst, och sover lika tryggt som ett litet barn är Din famn. Det är därför jag ber om att alltid få somna med dina armar runt om mig. Jag har sedan en viss tid tillbaka (vilken tid vet Du nog själv) lidit av hemska mardrömmar. Men med Din värme försvinner alla dessa mörka känslor utan att lämna minsta spår. 

Jag älskar allt hos Dig. Så som jag ofta följer konturen av din profil. Jag kan ligga i timmar och bara beundra Dig. Hur underbar och fin Du är i mina ögon. Allt stämmer med den bild av hur jag vill se den personen som jag kallar för min andra halva. Men förutom det fina ansiktet jag älskar så mycket har Du den kroppen jag attraheras mest av. Ingen annan kan få mig att hamna så högt bland molnen av njutning som Du kan. Och detta gäller varje sekund jag tillbringar med Dig oavsett vad vi gör, var vi är...

Din personlighet har jag alltid beundrat och kommer alltid göra det. Du kommer alltid lyckas sätta mig i den situationen då jag bara kan sitta och säga "aha". Du kan alltid få mig att skratta, oavsett hur dyster min dag än varit. Du lyckas alltid fånga upp mitt intresse oavsett ämne och Du får mig alltid att vilja.
Jag kommer aldrig sluta säga att du är det absolut sötaste jag sett då du får dina underbara barnsliga inslag, och jag kommer aldrig kunna vara mer lycklig än vad jag är i dem stunderna med dig då Du nosar och pussar på mig. Det är det bästa jag vet. Att känna att min kärlek är besvarad på samma nivå.

Med Dig vill jag verkligen allt, uppleva världen, se allt, lära mig allt. Vara med om äventyr och bara känna att vi faktiskt inte har så mycket mer än varandra att lita på och stödja oss mot. Visserligen ett par käppar i skogen som gör det lättare att gå i djungeln, men inget mer än det.

Det finns så mycket mer jag kan säga om Dig och varför jag älskar Dig. Men för det skulle jag behöva sitta här hela natten, om inte mer. Jag vet inte ens om du kommer läsa detta, men det bryr jag mig inte om, jag kan säga det till Dig och samtidigt njuta av små fjärilar i magen som Du alltid får mig att känna.

Men med allt detta vill jag bara säga att jag älskar Dig något så otroligt, så mycket som jag tror jag aldrig kommer kunna förmå mig att älska någon annan. Det är Dig jag vill vara med och tillhöra, så som jag gör nu.

Christofer, jag älskar dig!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0