3 - kampen för nöjdare kunder fortsätter!

Ja jag tänkte då göra ett inlägg om mitt jobb eftersom det faktiskt är där jag tillbringar den mesta av min tid just nu.

Jag är som sagt anställd på tre, ett växande företag som utvecklas hela tiden och verkligen kämpar för att ligga på topp.
Är heltidsanställd nu på sommaren och sen på hösten kommer jag jobba deltid, dvs kväll och helg.
Jobbar på avdelningen telesales och tar hand om kunder med support samt står för försäljning till befintliga och nya kunder.

Jag trivs sjukt bra här! det är så kul och massor med trevliga människor. Dessutom är det meriterande. Och sen så får man som anställd ta del av massa roliga saker...typ billiga mobiler, tjänstetelefon, gratis gym och sånna saker. Men framförallt vill jag lyfta fram hur trevlig arbetsplats detta är och att jag faktiskt sedan jag började här ändrade upfattning helt och hållet om tre som företag samt mobiloperatör.
Dessutom är det kul att jobba på ett sånt ställe där man måste ha dresscode...haha man får chansen att använda alla sina lite mer "allvarliga" kläder, lixom inte det vardagliga med slitna jeans å t-shirt utan blusar osv.

Men som sagt, vad är tre egentligten?
De flesta vet att tre är en mobiloperatör, yngst bland de största. Jobbar för fullt för att bli bäst. Känt med sitt 3G nät som vi använder. Ja asså jag ska väl inte gå in mer på sånna saker för att a, inte så värst intressant.

Det som däremot är intressant är arbetssättet. Aldrig tidigare stött på ett sånt ärligt företag. Och precis som alla reklamer säger så kämpar vi för nöjdare kunder.
Finns inget fulsälj...och när man tex ska ringa och sälja så har vi inte ngt jävla manus som de flesta andra företag har. Utan man pratar uifrån sig själv och det man kan. Därför kan vi våra produkter så bra och kan erbjuda bästa lösningen för varje enskild individ. För det har man en riktig utbildning.

Ja...detta känns som mest reklam, jag vet. Men faktum är att jag faktiskt säger precis som jag själv tycker. Och den dagen då jag väl slutar på 3 så kommer jag att fortsätta använda det.

Sen så har jag väl inte så mkt mer som jag vill säga. Tkr bara tre är bra och de kämpar vidare. Med nya produkter, bättre priser och bättre täckning. Haha jag vet lite saker som ingen annan vet ^^ tihi..
Och angående täckningen, de fortsätter att bygga upp master runt om i landet så det förbättras allt mer.

Ska inte snacka om produkter som finns för då ser detta verkligen ut som reklam. Jag ville som sagt bara lägga in ett gott ord om mitt jobb :)


Haha outfit på jobbet :) Kavaj å grejer ju :D



 

 


Massa cash!

'Haha nu har jag slutat för dagen och tjänat massa cash ;) Kmr ha en bra lön den här månaden ^^ Undrar vad jag ska hitta på för dem pengarna? Tänkte kanske åka med älsklingen nån stans...nån liten resa, typ fin kryssning eller så. Det är väldigt fint att åka till Riga, har varit där nån gång men skulle vara kul att se mer utav det. Så skulle ju kunna vara ett alternativ. Då kan man ju åka på en sån där båt med bubbelpol å så hihi ^^

Men a...nu sitter jag här på jobbet...hade en kund jag skulle ta hand om så blev kvar lite längre. Nu ska jag väl ta och röra mig hem. Ska bli skönt att ha en lugn fredag utan massa röj å så. Imorn drar troligtvis jag å älsklingen till grönan¨:D Ska väl försöka få med ngn polare också, eller så är vi själva och har en riktigt mysig dag tillsammans. Jag åker ju till Ryssland om en vecka...

...jaa justja på tal om det. Jag har faktiskt bestämt mig för att åka till Ryssland som jag sa förutom men dock inte på en hel månad. Utan jag pröjsade nästan 2000 för att få boka om de där jävla biljetterna....Fy fan asså blir så jävla arg. Varför ska det kosta så mkt att boka om ett par biljetter? Åker nu iaf den första augusti å e där två veckor. Ska verkligen passa på att umgås massor med min mormor. Jobba lite och ta det lugnt.

Fånga mig själv på tanken nu att jag känner ångest just nu. Kom på att jag och min snygging kanske inte ses idag...eftersom han e med sina polare och jag ska inte heller sova hemma idag. Och usch...jag mår dåligt av bara tanken. Jag är så sjukt beroende av honom...fattar inte det. Speciellt nu när jag bor med honom. Och efter allt som hänt :( Känns inte bra alls att vara ifrån honom då :( Men men....det måste man ju klara av, lixom hur ska jag klara av två veckor i Ryssland annars? Undrar jag verkligen...

Näää men ska göra ett till "jobbärende" och sen rulla iväg till tunnelbanan.

Hare gött ^^

Snart finns jag inte mer..

...för kommer fan brinna upp eller smälta snart....helt sjukt varmt idag! Helt jävla sjukt! Hur varmt ute är det igentligen? Jag undrar det...Och inte smart klädval idag heller (inte för att jag hade ngt val direkt). Jag har alla kläder kvar hemma hos mamma fortfarande, har inte hunnit hämta dem än sen jag flyttade. Så fick ta det som fanns och det va ju ett par svarta jeans och långarmad blus....JAG DÖR AV VÄRMESLAG! Va ute och gick på min lunch precis å det va inte skönt. Svettigt värre....

Aja nog om det. Sa att jag skulle skriva för nå dagar sen men blev inte så lätt. Bor med pojkvännen nu och när jag kommer hem från jobbet är jag ju med honom så  mycket skrivande blir det inte.

Iaf..som jag sa så har det hänt sjukt mycket senaste tiden. Allt började med min fina revolt hemma som jag redan skrev om. Då jag stack hemifrån och a allt det där. Jag kom ju tillbaka dit under en tid för att se hur allt går. Men jag vet inte...det kändes fel på ngt sätt. Och jag vet att det kommer bara bli bråk så länge jag e tsm med Koffe då jag bor hemma. Det jobbiga var ju att jag hade nå ryska släktingar hemma under den tiden också så det var i stort sett 4 vuxna mot mig där. Eller de va inte mot mig på det viset, men de ville ju alla visa att jag hade fel. Sen så fick jag ju göra mina val men det var inte lätt. Var ju inte nå bra stämning hemma alls. Och jag vill verkligen att allt ska vara bra...jag älskar min mamma och jag älskar Koffe. Och jag ställdes nu inför ett val andra gången i mitt liv. Förra gången gällde det valet mellan mamma och pappa. Valde jag den ena förlorade jag den andra. Och jag valde mamma. Denna gång var valet mellan min mamma och min pojkvän. Och jag mådde så dåligt...jag ville helt ärligt dö. Hur fan ska man kunna välja mellan två personer som man älskar så mkt? Man blir ju aldrig hel utan ngn utan dem? lixom stora delar av en själv som saknas...då är det ju i stort sätt omöjligt att leva...

Och det var omöjligt för mig. Men jag sa nej då för det var så fel. Aldrig i mitt liv att jag ska välja mellan två personer som jag älskar. Så ja sa emot och så fick jag då frågan hemifrån efter allt bråk om jag ska stanna kvar där hemma under deras villkor eller om jag flyttar hemifrån. Jag bad om ett par dagar tänketid...och så en söndag sa jag att jag flyttar hemifrån.

Jag saknar mamma och vi har kontakt och pratar. Jag ska komme över ngn dag å hälsa på men som sagt, jag vet inte hur allt kommer se ut. Men nu bor jag med Koffe och jag känner mig så lycklig...det är helt underbart att vara kär. Och nu är vi där då vi ska bygga vårt liv tillsammans. Och jag tycker att det är helt underbart.

Men jag måste som sagt lösa allt med mamma, men det tror jag nog att ja kommer göra...hon är ju min mamma och jag hennes dotter. Då måste det väl gå?...hoppas det verkligen.

Iaf, just nu så är jag anställd på 3 och har skrivit på kontrakt så jag jobbar för fullt varje dag. Jag trivs verkligen och det går bra :) Har massa förmåner här, har skaffat mig en Samsung Galaxy SII för halva priset också ^^ Haha så nördig är jag :P

Men som sagt det mesta ser bra ut just nu...och det känns ju alldeles underbart att vara med sin käraste hela tiden. Och att tjata på honom för små saker e också kul haha :D Han är nämligen dålig på det där med disk ;) Men annars helt underbar...känns skönt att komma hem från jobbet och bli bemött så fint! Hihi jag e kär helt enkelt... ^^

Men nu är min lunch slut så a skriver sen. Idag får jag tid då Koffe ska ha annat för sig :) Slänger väl in en bild från mobilen sen också. Men hare bra alla! Puss

Tjena hallå...jag lever faktiskt :D

Haha okej hej på er alla igen...:D Just nu ser mitt lív helt annorlunda ut än vad det gjort tidigare. Som om man tagit och vänt det upp och ner och bak o fram...fast så det blir rätt. Eh makes no sense...men bra e det iaf! :D

Anledningen till att jag gick in här e ju för att jag fick ett mail om att jag fått en ny kommentar här haha, helt random. Lixom tänkte, vem fan läser min blogg nu? Men det som jag ser det så ere nån som kikat in iaf och dessutom tyckt att det vart bra. Så funderar på att skriva igen, om mitt nuvarande liv och hur det gick från att vara en total katastrof och helvete till att faktiskt just nu kännas helt underbart. Men det gör jag senare idag. Jag är faktiskt  på mitt nya jobb nu. Är anställd på tre nu. Och sen ikväll är jag bjuden på middag med min älskade Koffe till hans vän. Så jag får göra det sen.

Ha det bra alla så länge så ska jag jobba på idag :D Puss hej!

RSS 2.0