Bildbomb från kryssningen!

Ja som sagt, nu har det ju gått ett tag sedan jag och min underbara älskling var på kryssningen och firade vår ettårsdag :) Jag hade ju fixat så att det skulle bli lite smått överraskande för honom ^^ Så det jag hade bokat var alltså en kryssning på Birka Paradise, med ett De Luxe rum där det var en jättefin hytt med dubbelsäng, massa speglar på alla väggar och på taket också (hot hehe...), champagne osv. Hade även fixat så vi hade middag och frukost vilken var skönt eftersom jag hade tänkt att vi skulle slippa tänka på det. För annars måste man ju planera vart man ska gå osv. Sen så vare ju billigare att boka innan :)

Det var så sjukt underbart på kryssningen! Verkligen ett litet kärleksparadis! Det som var meningen då, men var så skönt att kunna komma bort från allt som har med stress att göra, bara vila och göra det man har lust med i en fin miljö och bara uppleva kärleken! Sånt här kan behövas för att få tid för varandra och verkligen kunna visa hur mycket man betyder för varandra, för i den stressiga vardagen som vi lever i blir det lätt inte av. Men som sagt det var helt underbart.

Vi spenderade ganska mycket tid på rummet, myste och bara njöt. Men vi åt jättegod middag också, det var ju buffé så gissa om inte våra magar sprängdes sen?! Koffe blev ju illamående haha, och jag var tvungen att knyta upp bandet på min klänning (a). Men sen så var vi uppe sent, drack champagne och promenera på båten. Sov ut dagen efter (efter frukosten då) och ja sen var ju tiden tyvärr slut och vi skulle bege oss hem :( Men a, det spelar ingen roll för vi var ju lyckliga!

Här kommer iaf en liten bildbomb. Många knasiga bilder :P Kanske inte så värst snygga alla bilder då, men man får väl bjuda på sig själv ;)

På rummet en stund efter att vi anlände


Så såg rummet ut när vi lämnade det..haha!


Middan (massa massa gooood mat!)
 CHOKLADBOMB!


Frukosten och trötta jag haha! Btw, innan vi gick till frukosten sa vi: "är inte så hungrig efter igår så ska bara ta något litet och lätt". Ja så höll ju det...så "lite" blev det :P



Bilder på oss under resan. I hytten, flumbilder, mys, innan middan och sen med den goda champagnen!




Fascinerande med speglar i taket haha! Tvungen att ta bild då :P



Wihooo brygga-skills xD



Ja...speglar är kul.... (a) :D


Champagne och utsikt ur vår hytt




Å så mååånga fler bilder, men jag är inte riktigt allowed to show everything ;) Haha nej men lite får man väl behålla själv och inte ställ ut. Underbart var det iaf, älskar min underbara Christofer mer än allt! ♥

Sugen?

Haha okej jag säger som det är, jag är jävligt sugen och längtar efter Koffe som fan. Men men, får ta å vänta till tisdan för då jävlar :D Hehe....

Koffe du är bäst, snyggast, skönast och den mest älskvärda! ♥ (Å så har du en snygg rumpa på den här bilden) ;D höhö Jag är flummig ikväll! Oppa!


De senaste dagarna!

Jaa de senaste dagarna har jag ju som sagt knappt haft möjligheten till att blogga. Har haft fullt upp och har det nu också egentligen men kände att jag bara var illa tvungen att göra lite inlägg här i bloggen.

Som sagt, har pluggat en hel del nu den här veckan och det som skrämmer mig är att det kommer bli mycket mer framöver. Trodde det skulle vara relativt lugnt men a det var ju en ren dröm från min sida. Men aja, sånt är livet. Jag får väl se till att planera rätt och inte slösa tid på massa onödigheter.
Idag var jag väldigt duktig, gjorde en planering som jag följde för fullt...nästan hela dagen ^^ Efter middan blev det lite ändringar p.g.a min lathet (a) Men så här såg det ut:

Sova ut.
Lunch/frukost klockan 12. Tonfisksallad?
Sen städning.
Köket klart klockan 13.
Städa undan alla kläder på övervåningen. Klart klockan 13:15.
Städa toan på övervåningen klart klockan 14:00
Städa toan där nere. Klart klockan 14:45
Städa undan kläder på undervåningen. Klart klockan 15:00
Gå ut och springa 30 min. Dusha.
Dammsuga. Klart 17:30.
Äta mat (vet inte vad)
Klockan 18-21 pluggar jag. Tre timmar intensivt skrivande av rapporten.
Klockan 21 går jag ut och springer. En kort runda på 30 min. Klar med det + dusch kl 22.
Från 22-23 skriver jag på engelskan.
Kl23 lägger jag mig/tittar på tv, tare lugnt!

Som sagt blev inte så mkt plugg... :( Ska plugga nu istället!

Annar så har det inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Koffe vet dock vad vi ska göra då vi ska fira ettårsdagen. Den var ju den 27 september, men p.g.a så mycket att göra så firar vi den nu på tisdag istället. Eller ja, vi myste ju den 27 men nu ska vi ut på äventyr!

Och eftersom han vet så kan ju jag tala om vad vi ska göra här också :) Vi ska åka på en kryssning! Fast mer än det vet han inte så då kniper jag käft ^^

Nä nu måste jag verkligen sätta fart. Lägger bara upp lite bilder från Bergianska trädgården som jag var i med klassen i onsdags :)




Vår låt älskling!

http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY&ob=av2e


Den här låten betyder mycket och har stärkt mig många gånger då livet känts hopplöst. Du är min hero!

Jag älskar dig!

För ett par dagar sedan hade vi vår ettårsdag! Den 27 september förra året visste jag för första gången att jag seriöst kunde säga att du är min pojkvän. Och nu har det gått ett år sedan dess och jag kan nu med all säkerhet säga att du är den personen jag älskar mest och som jag vill spendera mitt liv med.

Det är så sjukt mycket som har hänt sen vi träffades allra första gången. Många dåliga saker och sådant som bara vart i vägen för oss. Men den här tiden med dig har fått mig att inse att älskar man någon på riktigt så spelar inga hinder som helst någon roll. Tillsammans är vi starka och kan ta allt. Jag säger inte att det inte varit tungt, men tillslut tog vi oss ur all skit och är där i är idag.

Vår första riktiga dejt kommer jag ihåg väldigt väl. Hur du tittade på mig, vad du sa. Haha ska jag vara ärlig så minns jag till och med vad du hade på dig. Å du sa att jag verkade vara bra flickvänsmaterial, och se, du fick det du ville ha tillslut efter att du bestämt dig att du ville ha mig :D Å a, att jag skämde bort mig när jag stod i kön å skulle beställa din kycklingsallad....det gjorde nog sitt också!

Hur många bussar missade inte vi två när vi pratade med varandra? Tiden bara flög förbi och allt omkring kändes mindre viktigt. Du var så underbart söt när du sa: "Fan nu har jag missat min fjärde buss". Det är kärlek det :D
Dock så dröjde det en hel månad innan du fick träffa mig andra gången och sen ytterligare en månad innan du träffade mig tredje gången och jag chockade dig med att från att vara så "svår" till att jag helt plötsligt sa att jag ville ha dig.

Den natten, då du övertala mig och Sofia att komma till Bromma. Å den känslan jag kände då jag såg dig är obeskrivlig. Jag kände bara att jag inte orkar stå emot längre och att det är honom jag vill vara med. Sen så vet du själv hur jag var resten av kvällen, inget du förväntat dig antar jag! :P

Fick även träffa dina farföräldrar redan dagen efter, var på middag hos dem och jag kan nog säga att det kändes lite smått konstigt för oss båda. Vi hade ju inte ens något riktigt förhållande då...och allt slutade ju med att du bodde hela nästa vecka hos mig då mina föräldrar var bortresta.

Där fick vi en bra start men vad som hände sen...jaa du. Är det ens värt att gå in på det? Trots att allt gick emot oss, mina föräldrar som mest. Men a i stort sett allt. Jag gjorde massa fel, du gjorde massa fel...Men ändå kände jag att jag bara älskade dig mer och mer. Det  var en jävligt dålig tid, men nu är det över och nu är det verkligen du och jag.

Jag har även dumpat dig en gång, men jag hoppas att du vet att det inte var på grund av att jag slutat älska dig. Snarare tvärt om. Jag orkade ingenting då..Sen så gjorde ju du nästan samma sak där. Men det är sånt som händer. Livet är ingen lek och ibland känner man att man ångrar att man ens blivit till.

Men va fan spelar allt som hände för någon roll nu? Vi hade alla motgångar man kunde tänka sig, men vi älskar och det tar oss fram.

Du är det absolut bästa jag vet och jag älskar dig mer än allt annat. Det har vårt första år tillsammans bevisat. Och nu väntar jag bara på att få räkna sådana år, år efter år och fira många fina årsdagar med dig!

Jag älskar dig och kommer alltid att göra det Christofer!





RSS 2.0